in

Не дуже освічена і не компетентна: стало відомо імена тих, хто прийняв рішення розпочати повномасштабне вторгнення в Україну

Українська розвідка поіменно знає тих, які знали про плани російського диктатора Володимира Путіна щодо нападу на Україну та захоплення Києва. Серед них був і секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев.

Про це розповів речник ГУР Андрій Юсов в інтерв’ю для Gazeta.

«Зокрема, Патрушев, який нещодавно відзначився черговою маразматичною псевдоісторичною статтею, – це саме те коло. Значною мірою рішення розпочати повномасштабну війну – це наслідок їхньої моделі управління. Сучасна Росія – це закрите суспільство, в тому числі, всередині диктаторської вертикалі: там не передбачено якогось обговорення чи плюралізму думок», — сказав він.

Втім, як наголосив Юсов, остаточне рішення про напад ухвалювала «одна людина, не дуже освічена і не компетентна, тому і наслідки є катастрофічними для Росії».

Хто може стати новим президентом Росії після Путіна

Нагадаємо, після того, як Міжнародний кримінальний суд у Гаазі видав ордер на арешт президента Росії Володимира Путіна, у Кремлі почали активно шукати йому заміну. Одним з реальних кандидатів на роль нового очільника Кремля є міністр сільського господарства Дмитро Патрушев — син найближчого соратника Путіна, секретаря Радбезу РФ Миколи Патрушева.

Тим часом політичний експерт, керівник Центру громадської аналітики «Вежа» Валерій Клочок вважає, що президентом РФ після Путіна стане нинішній прем’єр-міністр Михайло Мішустін.

А американський політолог Джейсон Джей Смарт. Очільник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин може влаштувати державний переворот у Росії та відібрати владу у президента Володимира Путіна.

Опублікував Андрій

Негайно «на килим» посла РФ: Кремль заявив, що оголошує війну одній з країн Європи

З 1 квітня діють нові зміни: ці два фактори корегують процес вручення повісток