in

«Це не остання війна»: експерт назвав країну, з якою Україна може вступити у конфлікт в 2025-му

Після повномасштабної війни з країною-агресоркою Росією Україні буде відведена важлива роль на міжнародній арені. У майбутньому Україна вступить до НАТО. Але нинішня війна може стати не останньою для України — уже перебуваючи у складі Північноатлантичного альянсу вона може брати участь у війні з Китаєм.

Таку думку висловив головний редактор каналу Sotnik-TV, журналіст, письменник, публіцист Олександр Сотник під час чату на Главреді. Він вважає, що у подальшому Україна займатиме важливе місце на європейській арені.

«Україні в майбутньому буде відведена важлива роль. Вона може стати буферною зоною. І вона просто приречена на вступ до НАТО. США не просто так зацікавлені в посиленні України і посиленні свого впливу в Україні. Зрозуміло, що конфігурація щодо впливу в Європі зміниться. Україна в союзі з Польщею займе дуже важливе місце в європейському співтоваристві», – зазначив Сотник.

Олександр Сотник

За словами журналіста, 2023 рік в адміністрації президента США Джо Байдена може стати «роком, коли потрібно закінчити з Путіним». А от у 2025-му може відбутися зіткнення з Китаєм.

«2024 рік – це електоральний цикл восени 2024 року повинні відбутися чергові президентські вибори у США, а на 2025 рік призначені розбірки з Китаєм. Зіткнення з Китаєм неминуче в тому чи іншому вигляді. Як воно буде відбуватися, ми зараз теж поки що не знаємо. Але Україні відведена, безумовно, дуже важлива роль. Україна буде займати важливе місце і в європейському співтоваристві, і на цьому п’ятачку», – поділився прогнозом Сотник.

За його словами, він не відкидає варіанту, що зіткнення з Китаєм може відбутися. Сотник зазначає, що перша половина XXI століття може стати «оплатою рахунків, принесених із ХХ століття».

«Це рахунки різних «-ізмів»: комунізму, фашизму, фундаменталізму, а це і Іран, і постсовкова Росія, і червоний Китай, і цей засранець із Північної Кореї Кім Чен Ин. Всі ці червоно-коричневі та ісламсько-фундаменталістські диктатури – це і є той самий рахунок, який чекає своєї оплати від людства з ХХ століття. Все це накопичувалося тоді, а платити за цю справу доведеться тепер», – висловив думку Сотник.

Опублікував Андрій

Російський командир, який керував бомбардуванням Маріуполя, виявився родом із Житомирщини. (Фото. Документ)

«Жест доброї волі в найближчі 10 днів»: на росії Путіна попередили про ризик катастрофи