in

«У них фактично конвеєр, у нас такого нема…» — Офіцер ЗСУ заявив про проблеми з піхотою через втрати

За деякий час в українському війську можуть виникнути проблеми з піхотою — у нас є втрати, які ми не можемо компенсовувати, як Росія. Про це заявив депутат Харківської обласної ради, офіцер Нацгвардії України Олександр Дорошенко.

Він зараз перебуває на Луганщині. «Останній тиждень війна більш позиційна. Є перевага на певних ділянках у піхоті, дійсно є велика перевага у людях. Ми розуміємо, що Росія — велика країна. «М’яса» в них дуже багато — вагнерівці, які були ув’язненими, бійці «Л/ДНР». Вони їх використовують», — зазначив офіцер.

Олександр Дорошенко

Дорошенко додав, що допомога від наших партнерів (снаряди, броня, танки) надходить. «Війна триває дев’ятий рік, повномасштабна уже рік. Щодо піхоти — я вважаю, що за деякий час будуть проблеми у нас з людьми. Ті люди, які навчаються добре, але хто буде виконувати наступальні, штурмові дії? Поки ми цього не бачимо, але за деякий час, можливо. У нас же теж є втрати. Ми компенсувати у такій кількості, як Росія не зможемо. У них фактично конвеєр, у нас такого нема», — підсумував нацгвардієць.

Опублікував Андрій

Шлях до анонсованого контрнаступу ЗСУ відкрито: в Україну приїхала очікувана техніка з Німеччини, яка здатна переломити хід війни

«Нам потрібно принаймні ще вісім бригад!» — Давид Арахамія зробив гучну заявку для українців призивного віку