in

«Намагалися вбити стільки разів, скільки Фіделя Кастро» — розвідник розповів, чому спецслужби РФ провалили замахи на Зеленського

У Росії спецслужби неодноразово реалізовували замахи на президента України Володимира Зеленського. Про це розповів колишній керівник Управління кримінальної розвідки Валерій Кур,.

За його словами, замахи на Зеленського почалися ще до того, як він став президентом. Він каже, що це замовлення було від Рамзана Кадирова.

«Зеленський з «95 кварталом» посміявся над ним, як вони сміялися над усіма – в цьому не було нічого дивного, адже вони гумористи. І українські оперативники по спецзв’язку виходили на криміналітет і торгувалися. Слава Богу, що Зеленський не повівся і не пішов на розбірки по «понятіям», – зауважив Кур.

Фіделя Кастро намагалися убити від 100 до 200 разів

На його думку, поштовхом до такого рішення у російських спецслужб стали заяви Зеленсько про те, що він не буде виконувати «Мінські угоди».

«І тоді російські спецслужби за наказом Путіна вирішили його усунути. Замах на Шефір був скоєний не просто так. На Зеленського було скоєно майже стільки замахів, скільки на Фіделя Кастро. А його намагалися вбити дуже велику кількість разів», – наголосив ексрозвідник.

Ексрадник розвідки вважає, що спроби були невдалими, оскільки все навколо нього Пуітна – блеф.

Опублікував Андрій

«Заберіть мене, тут нестерпно» — мама курсанта показала, що написав її син перед тим, як застрелився

Невже це столиця воюючої держави?! В центрі Києва люди цілують руки московським попам, які вибираються з Лаври