in

«Якщо до Львова — значить до Льовова!» — російська влада оголосила нові цілі війни з Україною та про створення 70-100 км санітарної зони

За словами експрезидента РФ, російські війська воюють з 3,6 млн військ НАТО і з населенням 800 млн осіб, які постачають військову техніку та зброю Києву і ведуть «гібридний конфлікт» із Москвою.

Переможця у можливій війні Вашингтона та Москви не буде, і не має значення, скільки ракет зіб’ють над територією РФ чи США, оскільки частина з них завдасть «гарантованої поразки» — і наслідки будуть «жахливими». Про це заявив перший заступник голови військово-промислової комісії РФ Дмитро Медведєв заявив в інтерв’ю росЗМІ, допис опублікований у Telegram.

За таких умов буде складно визначити, яка армія перша, а яка друга.

РФ воює не з Україною, а «3,6 млн представників армії НАТО, які беруть участь у «гібридному конфлікті» та з населення 800 млн осіб, яке постачає техніку, засоби ураження та гроші Києву», також заявив Медведєв.

Колишній російський президент, який також займає посаду заступника голови Ради безпеки РФ, зазначив, що одна з практичних цілей Росії на території України — створити санітарну смугу протяжністю 70-100 км уздовж лінії фронту, яка б не дозволила застосовувати будь-які види озброєнь середнього та малого радіусу дії.

За його словами, якщо цього буде недостатньо, доведеться ухвалювати інші рішення.

«Якщо до Києва треба дійти — значить йти до Києва, якщо до Львова — значить до Львова», — додав він.

Опублікував Андрій

Нововведення!!! Цього року українці святкуватимуть Великдень за новими правилами

Проросійська сенаторка Румунії Діана Шошоаке має намір анексувати частину територій України.