in

Заговорили про скасування воєнного стану! Це буде на особливу українську дату!

Воєнний стан в Україні можуть скасувати вже 2023 року, прогнозує астролог і хіромант Володимир Бадіян.

Про це астроексперт розповів у ефірі програми People Life.

Бадіян уточнив, що воєнний стан в Україні може бути скасований не лише цього року, а й назвав передбачувану дату такого рішення. Так, він не виключає, що воєнний стан може бути скасовано до Дня Незалежності – 24 серпня.

Водночас астролог зауважив, що воєнний стан може залишитися на якихось українських територіях, що найбільше страждають від російської агресії.

«(Воєнний стан скасують – ред.) максимум – до кінця цього року», – сказав Бадіян.

Нагадаємо, відьма-некромант і екстрасенска Марія Тиха зробила невтішний прогноз щодо того, коли закінчиться війна Росії проти України.

Астрологія, тарологія, нумерологія, гадання, віщування, мольфарство, екстрасенсорика — не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Опублікував Андрій

У війну вступає НАТО та направляє 300 тисяч бійців! Що спонукало Альянс для прийняття такого рішення

Росія добралась до Естонії!!! Літаки НАТО перехопили російський військовий літак та два винищувачі!!! Кремль розпочинає ще одну війну??? Яка реакція Альянсу???