in

«Походу кудись до нас прилетіло» — в окупованому Бердянську потужні вибухи. До росіян, які захопили місто, завітала «бавовна»

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області ввечері 17 березня прогриміли потужні вибухи. Щонайменше два вибухи місцеві жителі чули поблизу мікрорайону Колонія.

Про це повідомили в Telegram-каналі «Бердянськ Сьогодні». Як зазначається, ймовірно, до росіян, які захопили місто, завітала «бавовна».

Мер окупованого Мелітополя (120 км від Бердянська) Іван Федоров у Telegram також зазначив, що у російських військових «спекотний вечір».

«Місцеві жителі повідомляють про два гучні вибухи. Уточнюємо подробиці», – написав він.

Бердянці у коментарях писали, що найсильніше вибухи було чути у нижній частині міста, особливо у мікрорайоні Колонія та біля залізничного вокзалу.

«Був звук із боку Колонії. На 8 березня (мікрорайон міста. – Ред.) чулося, як трохи гримнуло. Оскільки майже все місто однаково не труснуло – не приліт, не літак, не ППО. Схоже на партизанську закладку», «Так, на Слобідці теж було гучно», «Колонія дуже гучно», «3 пляжу гучно», «Кажуть, на Слобідці було чути! Десь у морі. На горі нічого не чув», «Колонія – дуже сильно було чути», «Колонія в шоці! Походу кудись до нас прилетіло», «Центр було дуже гучно!», «Таке відчуття, що таки прилетіло!» – писали у мережі.

Канал «Бердянськ Сьогодні» додав, що нещодавно з’явилася інформація про те, що у мікрорайоні Колонія на території заводу Дормаш зафіксували скупчення військової техніки російської армії.

Опублікував Андрій

«Добровільно-примусовий набір військовослужбовців в РФ» — у чому терміновість набору додаткових 400 тис. осіб, якщо тільки недавно мобілізували 300 тис. за частковою мобілізацією?

Росіяни самі себе загнали в пастку в Бахмуті! ЗСУ непереможні!!!