in

Розвідка повідомила хто надає зброю для Росії, щоб вони нищила українські землі та населення!!!

Росія шукає шляхи придбання зброї для війни проти України у будь-яких держав, розглядаючи країни Південно-Східної Азії, зокрема М’янму.

Про це заявив керівник української військової розвідки Кирило Буданов.

«Є певні намагання купити (зброю ‒ ред.) через треті країни ‒ більш-менш масштабно ввезти озброєння. Зараз пробують з М’янмою. Що з цього вийде, побачимо з часом», – розповів розвідник.

При цьому зараз «майже єдиною країною», яка передає Росії «більш-менш серйозні озброєння», є Іран, зауважив Буданов.

Як зазначає видання, хунта М’янми відкинула звинувачення на свою адресу.

«Росія – це країна, яка продає зброю світу. Таке звинувачення неможливе і нелогічне», — сказав речник хунти генерал-майор Зау Мін Тун.

Чиновник відмовився від подальших коментарів на цю тему.

«Хунта М’янми та російський режим є ключовими союзниками, співучасниками жорстоких злочинів один одного. Хунта підтримує вторгнення Росії в Україну та відкрито запропонувала М’янму як базу для доступу російського бізнесу на азійські ринки в обхід санкцій», – зазначив Яданар Маунг, представник правозахисної групи Justice for Myanmar (JFM).

При цьому JFM стверджує, що відстежує тісні відносини між Росією і хунтою М’янми з держперевороту, що відбувся в лютому 2021 року. Зокрема, у звіті минулого року група визначила 19 російських компаній, на які слід накласти санкції за постачання зброї та обладнання армії М’янми.

Як пише видання, під час візиту лідера хунти М’янми старшого генерала Мін Аунга Хлайнга до Росії в липні минулого року Росія та М’янма заявили, що поглиблюють співпрацю в галузі оборони.

Опублікував Андрій

Українська відьма-некроматка спрогнозувала ще одну війну в Україні!!! Хто зазіхне на Україну і заради чого???

У Росії не вистачає людей, щоб забирати трупи на території України??? Наймають з Киргистану??? І скільки ж їм за це платять???