in

Як можна виправдовувати звірства російських окупантів???!!! Знайшлась така, що називала “інсценуваннями” масові вбивства і катування людей у Бучі

СБУ викрила зрадницю, яка виправдовувала звірства російських окупантів. Жінка обіймала одну з посад регіонального підрозділу Служби безпеки.

Про це повідомили в пресслужбі СБУ.

Як зазначається, жінка виправдовувала повномасштабне вторгнення та воєнні злочини російських окупантів. Громадянка намагалася представити збройну агресію окупантів як “внутрішній громадянський конфлікт” і називала “інсценуваннями” масові вбивства і катування людей у Бучі.

“Вона негативно реагувала на звільнення українських територій, у тому числі острова Зміїний. На підставі зібраних доказів фігурантці повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 436-2 (“Виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікація її учасників, вчинене службовою особою”)  КК України”, — розповіли в СБУ.

Зараз відносно неї вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, що СБУ заблокувала 26 телеграм-каналів, де повідомляли про заходи, які проводять військкомати в Івано-Франківській, Черкаській, Вінницькій, Чернівецькій, Київській, Львівській та Одеській областях.

Опублікував Андрій

Що коїться в Білорусі??? Таке вперше!!! Активність російських гелікоптерів!!! Стало відомо про план Лукашенка!!!

Можливо, вони засланці Путіна??!!! Ці особи перешкоджали мобілізації українських громадян призовного віку!!! Загрожує до10 років!!!