in

Військовий експерт Олег Жданов пояснив, чому Росія обстріляла Україну різними типами ракет

9 березня, росіяни вперше завдали удару по Україні з різних типів ракет, про що повідомив спікер Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат. Використовувалися, зокрема, літаки МіГ-31К.

Військовий експерт Олег Жданов в ефірі 24 каналу розповів, що це не нова тактика.

«Вони просто зібрали все, що могли. Брак ракет деяких категорій змушує РФ робити мікс із тих ракет, які у них є. До речі, чим більше типів ракет застосовується в одному ударі, тим складніше узгодити й організувати такий масований ракетний удар», — зазначив експерт.

За його словами, влучання деяких ракет не відбулося завдяки непрофесійності або через те, що всі групи офіцерів, які розробляють маршрути і вводять координати цілей, були просто перевантажені.

«Різнотипні ракети вимагають різнотипної побудови маршрутів. Треба ставити себе на місце противника. Що стоїть у нього на кону на цій війні — знищення України як держави, заволодіння територіями і населенням, яке тут перебуває. Якою може бути ціна? Пів мільярда плюс чи мінус? Так треба дивитися на ті витрати, які фізично несе Росія», — додав Жданов.

Олег Жданов зазначив, що Росія не зупиниться ні перед чим заради перемоги.

«Вони введуть продовольчі картки для населення, але всі кошти йтимуть для фронту і перемоги. Лозунг Другої світової будуть застосовувати в сьогоднішніх обставинах. Тому не варто рахувати їхні фінансові втрати», — додав він.

Опублікував Андрій

«Якщо Путін закінчить, потім націоналісти нас закінчать, бл**ь» -колишній керівник «Мотор Січі» В’ячеслав Богуслаєв чекає Путіна та зливав всю інформацію для окупантів

Валерій Залужний домовився!!! Щойно стало відомо!!! Великий пакет допомоги!!! ЗСУ переможе!!!