in

«Чи з вами треба розмовляти українською, щоб ви розуміли, що ваші?» — переселенка у Львові, обурилась на містян і заявила, що спеціально не буде розмовляти рідною мовою

У соцмережі Тік-Ток виявили відео, в якому переселенка обурливо висловлюється на адресу львів’ян та самого міста, до якого вимушено переїхала із родиною. Про це розповіла місцева мешканка Віра Андрійчук у Facebook.

Переселенка обурювалася через ціни у Львові, а також через те, що її просять говорити державною мовою.

«Ви, західна Україно, ви там обкурилися? Чи думаєте ми не люди? Чи з вами треба розмовляти українською, щоб ви розуміли, що ваші? Напишіть тут, хоч одна коза», – каже у відео дівчина.

Після скандальних відео львівські активісти швидко знайшли, де живе дівчина. Зазначається, що волонтери допомагали їй та чоловікові. Зокрема стверджується, що переселенка народила у Львові.

За словами Андрійчук, чоловік дівчини отримав повістку, але не з’явився до військкомату.

«Дитя «руського міра» й надалі записує відео, якими закопує себе ще глибше. Хлопці з ЗСУ, СБУ, Правого сектору, активісти тощо, дуже зацікавилися цією особою та її чоловіком, який чомусь не воює, а відсиджується тут, у «кінченому Львові». Вже потім ми дізналися, що він отримав повістку і не з’явився до військкомату», – наголосила львів’янка.

Вона додала, що попросила дівчину видалити відео та записати нове з вибаченнями, щоб уникнути самосуду. Проте переселенка попросила за це 100 дол. Активістка була готова заплатити, але дівчина з’їхала з теми.

«Через добрих людей надходить інформація, що їх виселяють, оскільки власники квартири із Підборців раніше бачили моє відео. Увага! З власниками ми не зв’язувалися і ніхто не просив їх виселяти. Орендодавці самостійно ухвалили таке рішення», – додала Андрійчук.

Опублікував Admin

Сльози щастя!!! Радісна новина!!! ЗСУ вдалось вигнати окупантів з Бахмуту!!! Чисельні втрати рашистів!!!

Жах!!! У США в тілі жінки виявили «кам’яну дитину», яку вона виношувала дев’ять років