in

«Сьогодні в бою загинув «Да Вінчі», герой України, доброволець, людина-символ, людина-хоробрість, – Дмитро Коцюбайло!»

На Донбасі загинув комбат 67-ї окремої механізованої бригади, Герой України Дмитро Коцюбайло, відомий за позивним «Да Вінчі». Про це повідомив президент Володимир Зеленський у Telegram 7 березня.
«Сьогодні в бою загинув «Да Вінчі», герой України, доброволець, людина-символ, людина-хоробрість, – Дмитро Коцюбайло. Боєць 67-ї окремої механізованої бригади, комбат. Загинув у бою під Бахмутом, у бою за Україну. З 2014 року він захищав нашу незалежність, гідність нашого народу. Один із наймолодших героїв України. Один із тих, чия особиста історія, характер, сміливість навіки стали історією, характером та сміливістю України», – сказав президент.
Зеленський запевнив, що Україна завжди пам’ятатиме своїх героїв.
«67 бригада, воїни, слава вашій хоробрості! Всі українці, хто бореться за Бахмут, слава вашому героїзму! Дякую всім воїнам, чия стійкість і наполегливість знищують армію окупанта на Донбасі! Вічна пам’ять усім, хто віддав життя за Україну!», — сказав президент.
Дмитру Коцюбайлу було 27 років. Він онук народної артистки України Ади Роговцевої. Воював із російськими агресорами з 2014 року. Указом президента Зеленського від 30 листопада 2021 року Коцюбайлу було надано звання Героя України.

Опублікував Андрій

Данілов дав коментар про заяви Лукашенка!!! Істерика та паніка не лише в Росії!!! Ворог переходить до плану Б!

Україна почала виробляти власні БпЛА, які можуть пролетіти 3 100 км!!! Москва, готуйся!!!