in

А що ж ви таке втнули??? З військових зняли виплати, а собі надбавили за «інтенсивність праці»!!! Майже всі депутати Верховної Ради отримали надбавку до посадового окладу

Майже всі депутати Верховної Ради, 396 із 415, отримали стовідсоткову надбавку до свого посадового окладу за січень 2023 року за «інтенсивність праці», повідомили в апараті Верховної Ради у відповідь на запит «Української правди». Матеріал про це УП опублікувала вранці в середу, 1 березня.

«Середня виплата на одного депутата за січень 2023 склала 48,8 тисячі гривень. Ця сума включає в себе власне оклад, 100% надбавку до окладу та варіативні виплати – за почесне звання, за вчений ступінь, кошти за відпустку, лікарняний або службове відрядження», – йдеться в повідомленні.

Найбільші виплати отримали голова парламенту Руслан Стефанчук – 78,9 тис. грн та голова комітету в закордонних справах Олександр Мережко – 69,1 тисячі гривень.

Найменші виплати отримали депутат з групи «Довіра» Валерій Лунченко – 4,9 тисячі гривень і виключений з фракції «Слуга народу» Олександр Дубінський – 5 тисяч гривень.

З тих 19 депутатів, які не отримали надбавку за інтенсивність роботи, 17 у принципі не отримали жодних виплат за січень. Переважно це позбавлені мандатів депутати від забороненої партії ОПЗЖ.

Сумарно на всі виплати депутатам у січні 2023 року пішло 19,4 млн грн – це майже удвічі більше ніж за аналогічний місяць торік, коли на це з бюджету витратили 10,3 млн грн.

До слова, з лютого українським військовим і правоохоронцям у тилу скасували щомісячні надбавки до зарплати в сумі 30 тис. грн, які були запроваджені від початку воєнного стану.

Опублікував Admin

Засудити на довічне!!! Викрили організаторку групи і її членів, які труїли людей смертельно небезпечними препаратами аби заволодіти їх майном

Хто там сидить у тих військоматах??? На що ви дивитесь??? Як можна говорити інваліду без рук, що він придатний до служби??!!!