in

Люди все таки досягли результат!!! Всіх синків депутатських відправити на війну!!! Нарешті дібрались і до Буковелю!!!

Про це Суспільному розповів пресофіцер Івано-Франківського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Дмитро Бойканюк.

“ЯКЩО Є ПЛАН ОПОВІЩЕННЯ, ТО ЗНАЧИТЬ ВІН ВИКОНУЄТЬСЯ. БУДЬ-ЯКІ МІСЦЯ НЕ Є ВИНЯТКОМ. ЗОКРЕМА Й ТУДИ МОЖУТЬ ПРИЇХАТИ Й РОЗДАВАТИ ПОВІСТКИ”, — КАЖЕ ДМИТРО БОЙКАНЮК.

Скільки повісток працівники територіального центру комплектування та соціальної підтримки роздали на Буковелі та скільки людей стали на облік, пресофіцер не сказав.

“ЦЯ ІНФОРМАЦІЯ — КОНФІДЕНЦІЙНА: СКІЛЬКИ ЛЮДЕЙ СТАЛИ НА ОБЛІК. У БУКОВЕЛІ НЕМАЄ ВІЙСЬКОВОЗОБОВ’ЯЗАНИХ, ЯКІ ТАМ ПРОЖИВАЮТЬ І ПРОПИСАНІ. ТАМ ВСІ — ПРИЇЖДЖІ, ЯК ТУРИСТИ. БАГАТО ХТО ПРОСТО ПРИЇЖДЖАЄ НА ОДИН ДЕНЬ, І ТОМУ ЯКИЙ СЕНС ЙОГО ТАМ РЕЄСТРУВАТИ НА ОДИН ДЕНЬ? ЯКЩО ВІН ПОНАД ТРИ ДНІ ПЕРЕБУВАЄ, ТО ТАК”, — ПОЯСНЮЄ ДМИТРО БОЙКАНЮК.

Опублікував Андрій

Ось це така у нас війна!!! За що гинуть українці???? Молоді юнаки??? Що в нас за влада??!!! Куди ми платимо свої гроші!!!

Так буде зі всіма хабарниками!!! Процес пішов!!! Засудили двох волинських суддів!!! Нехай спробують жити на мінімалці, як всі звичайні люди!!!