in

ЗСУ — ви неймовірні!!! Щойно Зеленський повідомив, що наші захисники взяли в полон російського пілота, а він розсекретив неймовірні плани РФ

Українські захисники збили Су-25 ЗС РФ, який 25 лютого, атакував будівлю заводоуправління Авдіївського коксохімічного заводу на Донеччині. ЗСУ вдалося захопити в полон російського пілота. Про це повідомив нардеп Муса Магомедов.

«Кажуть: «Помста-страва, яку подають холодною». Але не в цьому випадку. Вчорашній авіаналіт на Авдіївський коксохім відомщений менше ніж за добу. Сьогодні вранці над Авдіївкою силами 110-ї бригади ЗСУ збито СУ-25, пілота взято в полон. Слава ЗСУ!», — написав він.

Муса Магомедов зазначив, що ЗСУ «приземлили» російський штурмовик зі «Стінгера».

ЗС РФ також завдали два ракетних удари по Авдіївському коксохіму. Ракети поцілили в районі заводоуправління. Одна людина отримала поранення голови та в плече. Постраждалого доправлено до лікарні в Покровську.

Під Вугледаром ЗСУ знищили 2 колони броньованої російської техніки, ймовірно, яка належала 155-й бригаді ЗС РФ, йдеться у звіті Інституту вивчення війни. У британській розвідці додали, що не виключено, що підрозділи морпіхів ЗС РФ невдовзі знову кинуть у наступ на Вугледарському напрямку.

ЗСУ розбили російських вояків із 503-го мотострілкового полку ЗС РФ в районі Токмака на Запоріжжі. Вони знищили 120 окупантів, які намагалися провести розвідку.

Опублікував Андрій

Стовп диму над Білорусі!!! На військовому аеродромі “Мачулищі” пролунало декілька вибухів!!! Горить ворожа техніка

Непоправна втрата для України!!! Цей український офіцер «Махно» захоплював своїми бойовими вчинками