in

Це шокуюче!!! Затримали шістьох зрадників, які «зливали» інформацію окупантам та розповідали локацію місцевих лікарень та шкіл!!! ЖАХ!!!

Правоохоронці затримали шістьох російських агентів, які збирали дані про дислокації Збройних Сил України та наводили ракети на об’єкти життєдіяльності у прифронтовій зоні. Про це у Telegram повідомила пресслужба СБУ.

За її даними, один із агентів під виглядом волонтера прибував на позиції українських військових для збору розвідданих. Крім того, затримані об’їжджали прифронтову місцевість і передавали координати об’єктів критичної інфраструктури та соціальних установ.

Переписка у телефоні

Отримані відомості окупанти використовували для підготовки і проведення прицільних ракетних ударів по українських об’єктах. Слідство встановило, що саме за «наводкою» російської агентури військові РФ обстріляли медзаклади на півдні України. За це вони отримували від своїх кураторів грошову винагороду, йдеться у повідомленні.

Також слідчі встановили, що шістьох жителів завербував кадровий співробітник ФСБ РФ на початку повномасштабного вторгнення. Правоохоронці затримали їх під час спроби визначення точних геолокацій об’єктів. Під час обшуків знайшли телефони з доказами та банківські картки, на які перераховувалась грошова винагорода.

Наразі російські агенти перебувають під вартою. Їм загрожує від 15 років до довічного ув’язнення.

Опублікував Андрій

Валерій Залужний дав обіцянку для 4-річного хлопчика повернути Маріуполь вже у цьому році. Зврушливе відео!

Шокуючий астрологічний прогноз закінчення війни!!! За цим всим стоїть не Путін???? Він — маріонетка!!! Це вражаюче!!!