in

Путін зробив шокуючу погрозу для України!!! Щойно з’явилось ВІДЕО! Чому світ мовчить??!!! Скільки ще триватиме вбивство мирного населення!!!

Російський диктатор володимир путін у своєму традиційному посланні Федеральним зборам вкотре пригрозив Україні та країнам Заходу.

Зокрема він заявив, що росія реагуватиме на постачання далекобійної зброї Києву «відсуванням загрози». Цікаво, що лише нещодавно про відміну табу щодо надання подібного озброєння на Заході повідомляв український президент Володимир Зеленський.

Гучну заяву путіна цитує «Телеграф»,посилаючись на онлайн-трансляцію виступу політика. Додамо, що офіційне звернення диктатор розпочав об 11 годині 21 лютого на території Гостьового двору в Москві.

Під час виступу путін звинуватив в усіх бідах колективний Захід та зазначив, що начебто Україна просто потрапила під вплив Європи і США. При цьому політик не збирається припиняти кровопролитну війну, про що і заявляє на загал.

«Чим більш далекобійні системи будуть надходити Україні, тим далі ми будемо відсувати загрозу», — заявив він.

Також путін додав, що переконаний начебто росію не можливо перемогти саме на полі бою. Цілком імовірно, що подібними словами він натякає на бажання сісти за стіл переговорів. Однак загальна агресивність очільника кремля унеможливлює подібну ситуацію.

Опублікував Андрій

Страждання припиняться!!! Експрезидент США Дональд Трамп заявив, що припинить війну в Україні за 24 години!!! Путін не зможе перед цим встояти!!!

Погода нам сприяє!!! Здавайся рашка!!! Пішов на дно, розламавшись навпіл!!! Путін в сльозах!!!! Чим воювати!!!