in

Оце так дали жару!!! Російський актор гастролює по Європі і збирає кошти на ЗСУ!!!! ВІДЕО та ФОТО з концерту!!! Путін гризе собі лікті і стоїть на бездоріжжі!!!

Російський актор Олексій Панін запалив на концерті співачки Вєрки Сердючки.

Зокрема, благодійний виступ, де виконавиця збирає кошти на ЗСУ, відбувся в Іспанії. Туди завітав Олексій Панін. Він прийшов у футболці, де на синьо-жовтому тлі красується красномовний напис «Puck Futin». Букви переплутані, аби висміяти прізвище та принизити кремлівського диктатора. Напис на футболці актора очевидно означає – «пішов ти, путін».

На концерті лунали антивоєнні гасла, такі як «геть з України, москаль некрасівий!» та «путін, щоб ти здох». А Вєрка Сердючка виконала свою пісню Dancing russia Goodbye.

Олексій Панін підспівував, витанцьовував та кричав антивоєнні гасла разом з глядачами. Також актор піднявся на сцену. Він похвалив Андрія Данилка та обійняв та поцілував «маму» Вєрки Сердючки – Інну Білоконь. Відео з концерту Панін опублікував у своєму Telegram.

Нагадаємо, російський актор Олексій Панін ще на початку повномасштабної війни засудив дії країни-агресорки Росії. Знаменитість жорстко критикував своїх пропутінських колег за те, що вони підтримують російське вторгнення, а також реагував на цинічні обстріли українських міст росіянами.

Опублікував Андрій

Час розплати настав!!! Оце так сяйво в Бєлгороді!!! Прям, як «білі ночі»!!! Тепер і ви, рашисти, потерпатимете від цього!!! Українці живуть так ще з 2014 року!!!

І це реально в Україні!!! Ось такого працівника розшукують!!! Дефіцит!!! Зарплата 120 тисяч гривень!!! Виріс попит!!! Обов’язкова умова — знання української мови!!!