in

Гороскоп на 13 лютого. Саме цих двох знаків зодіаку чекають несподівані новини

Овен

Найкращий спосіб прожити сьогоднішній день не лише спокійно, а й зі смаком – максимально відгородитися від навколишнього світу, який сьогодні буде буквально переповнений агресією: не можна допускати сварок і скандалів.

Телець

Сьогодні не варто нікому нічого доводити: навіть якщо ви сто разів маєте рацію, вам однаково не вдасться в неспотвореному вигляді донести до інших свою точку зору, а ось розпочати конфлікт можна буде легко.

Близнята

Зустрічі з друзями, посиденьки з родичами та романтичні побачення, заплановані на цей день, краще перенести на кілька днів: сьогодні сила взаємного непорозуміння настільки сильна, що сварка неминуча.

Рак

Сьогодні – втім, як і завжди – представникам вашого знака дуже важливо стежити за тим, що вони кажуть: образити людину необережним словом чи жартом виявиться дуже легко, а ось примирення потребуватиме тривалого часу.

Лев

Намагайтеся не звертати уваги на висловлювання людей – вони спробують викликати у вас негативні емоції, тому найкращим засобом боротьби з ними виявиться ваша байдужість, якої вони ніяк не очікують.

Діва

До пропозиції отримати щось, нічого не зробивши натомість, варто ставитися з максимальною обережністю: бажано згадати про те, що безкоштовний сир буває лише в мишоловці.

Терези

Не хочете залишитися винними в конфлікті, до якого ви не маєте жодного стосунку, – не втручайтеся в чужі конфлікти: повірте, сторони, які ворогують, чудово розберуться і без вас.

Скорпіон

Намагаючись допомогти комусь зі свого оточення у професійних чи домашніх справах, ви, власне, перекладете всі їхні проблеми на себе, внаслідок чого на вирішення власних справ часу не залишиться.

Стрілець

Ділові зустрічі вам сьогодні навряд чи вдасться провести на високому рівні, тому якщо є хоча б один шанс зі ста перенести їх на інший час, необхідно ним скористатися.

Козоріг

Почувши неприємні висловлювання на свою адресу, подумайте про те, чи важлива для вас думка саме цієї – конкретної – людини, і в разі негативної відповіді не беріть ці слова близько до серця.

Водолій

Занепад сил, який ви можете відчути сьогодні, пов’язаний зі зниженням імунітету, тому не поспішайте хапатися за таблетки – за допомогою вітамінів і свіжого повітря подбайте про захисні сили організму.

Риби

Будьте максимально обережними, вирішуючи фінансові питання: сьогодні не найкращий день для таких операцій, оскільки вірогіднішим є отримати збитки, а не прибутки, тож бажано перенести їх на кілька днів

Опублікував Андрій

Чорний день для Росії!!! Все в вогні!!! Перші кадри та відео з місця події!!!

Щойно стало відомо!!! Очевидцям вдалося зняти на камеру падіння військового літака в Росії!!! Відомо імена загинувших!!!