in

Слава ЗСУ!!! Перемога скоро!!! Росіяни вивели свої війська!!! Звільнили міста на північному сході!!!

Аналітики американського Інституту вивчення війни прогнозують новий наступ російської армії, проте зазначають, що російські війська навряд чи будуть проводити його на півдні України – у Херсонській чи Запорізькій областях. На їхню думку, російські війська можуть спробувати провести наступ у районі Луганської області.

Про це повідомив заступник начальника ГУР Міноборони генерал-майор Вадим Скібіцький в інтерв’ю.

Разом з тим він не виключив, що в лютому і в березні будуть розвиватися активні бойові дії в Луганській і Донецькій областях.

Заступник голови ГУР уточнив, що при цьому РФ перекидає 2-у механізовану дивізію 1-ї танкової армії з Білорусі.

“Лютий-березень – будуть активні бойові дії, і саме в Луганській і Донецькій областях. Ми ще бачимо зараз перекидання 2-ї механізованої дивізії 1-ї танкової армії з Білорусі. Не виключаємо, що вони можуть знову спробувати зайти на нашу територію через кордон, це Куп’янський напрямок, можливо і відновлення наступальних дій з метою повернення під контроль раніше захоплених ворогом територій в Луганській області”, – додав Скібіцький.

Раніше американський військовий аналітик Філліп Карбер також заявив про те, що російські окупанти можуть відновити спробу нового “броньованого” наступу, коли це дозволять рельєф місцевості і погодні умови.

“Росіяни фактично вивели свої війська з усього північного сходу. Думаю, що вони туди завжди можуть повернутися, адже на північ від Сум і Конотопа є дуже швидкісний маршрут, пряма дорога до Києва. І знову ж таки, як тільки вони прорвуться через річку біля Конотопа, там до передмістя Києва в сухий сезон відкрита місцевість”, — підкреслив він.

Опублікував Андрій

Українська розвідка шокувала новинами!!! Віримо в ЗСУ!!! Стало відомо, куди планує наступати Росія! Де відбудеться вирішальний бій!

Стало відомо, що відповів білоруський диктатор Лукашенко на українську пропозицію укласти пакт про ненапад