in

Непоправна втрата для України! Стало відомо, хто бажав смерті Монастирського! З’ясувалась причина авікатастрофи у Броварах.

У середу, 18 січня, поблизу дитячого садочка у Броварах впав гвинтокрил, після трагедії ідентифікували 14 загиблих, серед яких — керівництво Міністерства внутрішніх справ України.

Вертоліт, що впав у Броварах, був куплений у Франції в 2018 році: модель EC225 мала низку “вроджених” технічних проблем.

Після низки авіакатастроф у європейських країнах, було виявлено, що ці єврокоптери іноді втрачають у польоті несучий гвинт та страждають “потенційно катастрофічним збоєм у конструкції”. У коробці було виявлено проблему, пов’язану з пошкодженням підшипників. Моделі Super Puma EC225 LP та AS332 L2 навіть отримували тимчасову заборону на польоти через те, що коробка передач розроблялася для гелікоптерів вагою до 7 тонн, а стала застосовуватися в моделях важче – 11 тонн, про це пише Український телеграм.

До 2017 року заборони на польоти “Суперпуми” у багатьох країнах було знято, оскільки виробник знайшов спосіб усунути несправність. Гелікоптери постачали Україні не новими, а після використання і були капітально відремонтовані та модернізовані

Опублікував Андрій

Це шок!!! Скандальна новина!!! Міністерство оборони мусить відповісти за це! Скільки насправді коштують продукти для ВСУ

Терміново!!! Всім приготуватись!!! Стало відомо про кількість ракет готових для удару по Україні