in

Patriot-ів буде навіть більше, ніж чекали! Стало відомо про Різдвяний подарунок від Байдена! Перемога за нами!

Українська армія знову на крок попереду у сфері новітнього озброєння.

Україна вже працює над тим, щоб отримати ще більше ЗРК Patriot від США. Вашингтон тільки в грудні вирішив надати Україні ці системи протиповітряної оборони.

Про те, що Київ очікує отримати ще більше Patriot від Вашингтона, в ефірі телемарафону заявила пані посол України у США Оксана Маркарова. Вона процитувала слова Володимира Зеленського під час зустрічі з Джо Байденом, який подякував за Patriot і водночас зазначив, що Україна проситиме про нові системи ППО.

Ми можемо не тільки очікувати, а і працюємо над цим. Я можу процитувати президента Зеленського на його пресконференції з Байденом; “Я можу сказати дякую за системи Patriot і наступний меседж – що нам треба більше Patriot”. Я сподіваюсь, що ми зможемо контрактувати на майбутнє деякі системи,
– сказала вона.

Крім того, пані посол розповіла про конкретні результати візиту Володимира Зеленського до США. За її словами, у Конгресі “сильно активізувався процес ухвалення рішень”. Йдеться про:

законопроєкт про можливість притягнення російських злочинців до відповідальності у США;
допомога Україні на 45 мільярдів доларів;
і поправка про надання повноважень прокурору США про використання конфіскованих російських активів як допомогу Україні.
Також Маркарова наголосила на роботі по безпековому пакету. За її словами, у пакеті, крім Patriot, “багато нових спроможностей”

Опублікував Андрій

З чого б це? У РФ несподівано помер гендиректор компанії-виробника носіїв «Калібрів». Перемога близько!

Відепер сигналів тривог буде менше! Гарна звістка надійшла з Білорусі! Перемога наближається!