in

Нарешті! Операція проходила цілковито таємно! Бердянськ — наш? Прорив фронту! Перемога близько!

Цієї зими хід війни кардинально відрізняється від минулорічної.
Цієї зими розпочнеться великий контрнаступ ЗСУ, який призведе до остаточного розгрому російської армії на території України.

Про це розповів офіцер армії Ізраїлю у відставці Григорій Тамар в одному з інтерв’ю.

“Я думаю, що ваш Головнокомандувач має багато особистих якостей, які дозволили йому стати видатним стратегом 21-го століття. Одна з цих якостей – це сталеві нерви. Він чекає на той момент, який, мабуть, скоро станеться. Я це прогнозую, аналізуючи інформацію з відкритих джерел

Цієї зими розпочнеться контрнаступ ЗСУ, який призведе до остаточного розгрому російської армії на території України, коли це стане фактом, який неможливо замовкнути, якось по-іншому інтерпретувати, якимось чином спотворити, то це призведе до такого рівня внутрішньої напруги в РФ, що вона змушена буде завершити цю війну за фактом військового розгрому та нездатності продовжувати бойові дії”, – спрогнозував експерт.

Після такого оптимістичного прогнозу Тамар зазначив, що подібна ганебна доля спіткала російську армію під час Кримської кампанії у 19-му столітті, а також у Російсько-японську війну (1904-1905 рр.) та у Першу світову війну.

“А яким ви бачите сценарій цього контрнаступу? Можете загалом описати?” – Запитав ведучий.

“Ви знаєте, хто я такий, щоб радити Залужному? Але, дивіться, напрошується удар у бік Азовського моря. Розсікаючий удар з виходом до Азовського моря для того, щоб відсіяти все південне угруповання російської армії від логістичних ланцюжків постачання”, – відповів офіцер.

Потім він додав, що ЗСУ також можуть деокупувати Бердянськ, щоб це портове місто перестало постачати російські війська морем. Після цього піде нанесення ефективної вогневої поразки по Кримському мосту і згодом постійне нарощування точкової вогневої поразки по військових об’єктах та інфраструктурі Криму, по командних пунктах, складах з боєприпасами, казармах і т.д. , що зможе привести російську армію до повної втрати боєздатності. Я маю на увазі кримське угруповання. Ну а якщо відбудеться капітуляція кримського угруповання, то це один зі сценаріїв військової поразки, яку російське суспільство не зможе переварити”, – зазначив військовий аналітик.

Додамо: Угруповання військ РФ у Криму та Херсонській області потрапляє у величезний котел.

Політолог та журналіст Андрій Піонтковський повідомив, що Збройним силам України зараз саме час наступати на Запорізькому плацдармі у напрямку Мелітополя, пояснивши чому.

Відомий журналіст припустив, де варто чекати на наступ ЗСУ в найближчому майбутньому: «Усі військові експерти кажуть, що найслабша точка в системі російської оборони — це Мелітополь. Прорив там із боку Запоріжжя та вихід на узбережжя перетворює взагалі величезне угруповання у Криму та залишки на Херсонщині на «котел». Це вирішує військову проблему».

Андрій Піонтковський похвалив стратегію військового керівництва України, висловившись так: «Щоправда, керівництво Генштабу України привчило нас до несподіванки: вони завжди мають два варіанти. Всі чекають на наступ у Мелітополі і всі про нього говорять надто активно, і ми з Вами, в тому числі. А, можливо, готується наступ у Кремінній та Сватовому. У будь-якому разі ініціатива в руках українців. Судячи з настроїв та заяв офіційних осіб, Україна скористається новими метеорологічними умовами для наступу, а Москва навіть не думає про це».

Опублікував Андрій

Кілька хвилин тому! Оперативна інформація — оточення росіян під Сєверодонецьком. Окупанти в пеклі! Перемога близько!

Влаштували вогняну пастку і рознесли на шматки! ЗСУ вперше показали застосування касетних снарядів DPICM під Бахмутом