in

Ціна збитого дрона-камікадзе. Легедарний український пілот показав фото обличчя після катапультування

Часто, коли ми чуємо про подвиги наших героїв на фронті, то навіть не здогадуємося, яка вона, ціна знищених ворожих танкв, гелікоптерів, крилатих ракет та дронів-камікадзе.
Відомий український пілот винищувача МіГ-29 Вадим “Karaya” у День Збройних сил України опублікував дуже чуттєве фото. Він показав своє закривавлене обличчя після того, як виконав бойове завдання зі збиття ворожих дронів-камікадзе і змушений був катапультуватися після ураження його літака у повітряному бою.

Karaya зазначив, що захист рідної землі коштує українським воїнам дуже дорого, однак ворогові не вдасться зламати ані Україну, ані її захисників. Про це льотчик написав в Instagram.

“Скажу лаконічно. Нас нікому і нічому не зламати! Сили оборони України стоять на захисті не лише нашої держави, вони стоять на захисті всього цивілізованого світу, це щит, який оберігає західний світ від орди, яка залишає після себе лише хаос та розруху! Але цей захист дуже дорого вартує для синів України, тому це потрібно розуміти та пам’ятати!” – зазначив легендарний пілот.

Ось фото яке опублікував льотчик:

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Vadym V (@___karaya___)


Нагадаємо, майор Вадим Ворошилов “Karaya” з Кременчука 12 жовтня у небі над Україною збив п’ять дронів. Під час виконання бойового завдання його літак зазнав пошкоджень. Льотчик відвів підбитий МіГ-29 від населеного пункту на Вінниччині і катапультувався. Тоді завдяки його мужності минулося без загиблих і поранених, лише кілька будинків поблизу місця падіння літака було пошкоджено уламками.

Опублікував Андрій

Гайдай сповістив радісну новину — це місто було в окупації з 2014 року. Звільнення, якого так чекали!

Не чекали?! Увечері 9 грудня Рязань затрясло від вибухів. Відео з місця подій. Перемога близько!