in ,

MARUV вперше за 8 місяців вийшла на зв’язок — пояснила де і з ким перебуває

Українська співачка Ганна Корсун, відома під псевдонімом MARUV вже під час повномасштабної війни, дала інтерв’ю російському глянцю, викликавши обурення на батьківщині. Після цього вона зникла з громадського простору.

Варто визнати, що фотографії MARUV які з’явилися в російському журналі, не стало великим сюрпризом для її шанувальників. Останнім часом співачка більшу частину часу проводила в РФ і будувала там кар’єру. Проте, сама артистка, мабуть, усвідомила помилку і вирішила сховатися від сторонніх очей від гріха подалі, тим більше, що вона чекала на дитину.

28 жовтня, через 8 місяців, MARUV нарешті дала про себе знати. На її сторінці в Інстаграм з’явилося лаконічне повідомлення, без жодної згадки про події в Україні та страждання її народу. «Привіт всім. З Марувом все окей. Зараз вона у безпечному місці з її родиною та дитиною. Дякую всім тим, хто переживав за неї» — гласило послання англійською мовою. Вже на ранок наступного дня доступ до сторінки співачки був недоступний.

Фото: maruvofficial / Instagram

Водночас інша українська співачка, народна артистка України Тіна Кароль зі сцени у США заявила, що більше не виконуватиме свої хіти російською мовою.

Опублікував Admin

«Яка «гайда», хлопче? Ти опричник!» — Зірка серіалу «Кухня» відповів Охлобистіну за підтримку війни

Тіна Кароль зі сцени в США відмовилась від всіх свої російських пісень