in ,

«Там була наша квартира» — Бідняков показав розбомблений будинок та школу, в якій навчався

Знаменитий ведучий «Орла та Рішки» Андрій Бедняков родом із Міста-Героя Маріуполя.

Не дивно, що йому особливо боляче дивитись на те, що зробили та продовжують робити окупанти з його Батьківщиною. Днями колишня сусідка показала йому кадри того, що залишилося від їхньої багатоповерхівки та школи, в якій навчався майбутній кумир мільйонів.

«Моя школа, де я навчався. До війни вона була однією з найкращих. Велике футбольне поле зі штучним газоном, де постійно займалися діти із району. Бігові доріжки із сучасним гумовим покриттям. Міні футбольне поле зі штучним покриттям. Баскетбольне поле. Тренажери. Там було неможливо класно. Там завжди були діти. За школою будинок, де я виріс. Там була наша квартира. Чому «була»? Все просто. Попадання. Згоріла багатоповерхівка. Нас «звільнили» від квартири» — Згадує Бідняков

З сумним гумором ведучий показує ті «досягнення», які принесли до його квітучого міста представники «російського світу»: черги за хлібом та у суспільний душ. «Дякую» визволителям за те, що показали Як виглядає хліб. А то ми всі ці роки їли каміння…» — прокоментував Андрій.

Фото: instagram.com/biedniakov

Фото: instagram.com/biedniakov

Зазначимо, що після початку повномасштабної війни Бедняков переклав свій Інстаграм українською мовою, незважаючи на те, що втратив через це понад 200 тисяч підписників, які дорікнули його у зраді: «Забув, з чиєї ложки жер?..».

Опублікував Admin

«Давай запишемося добровольцями!» – директор «Ласкового мая» заявив про бажання Шатунова воювати в Україні

«Нам усім брешуть …»: Слідом за Лією Ахеджаковою Україну підтримав легендарний Олег Басилашвілі