in ,

«Майже місяць жили рашисти… Цілою залишилася лише одна річ» — Ірина Білик показала зруйнований будинок

Українська співачка Ірина Білик уперше показала своїм шанувальникам, що окупанти зробили з її домівкою.

Артистка разом із шестирічним сином залишила свій дім у селі Березівка ​​Бучанського району у перший же день повномасштабного вторгнення. Співачка з жахом згадує той фатальний день.

Я прокинулася від того, що няня мого сина кричала: «Іро, почалася війна! Я не відразу повірила в те, що життя моє, моєї родини, багатьох українців назавжди зміниться…

Пізніше артистка дізналася, що в її будинок зайшли російські солдати. Після того, як вони пробули там місяць, повертатися  вже не було куди. У будинку вціліли лише стіни, а все, що було всередині, рашисти винесли, поламали, сплюндрували. Артистка каже, що довгий час не хотіла виносити це на загальний огляд. Адже в країні гинуть люди, діти, і тому втрата майна – це другорядне.

Коли мені показали, що вони наробили в тому місці, де я пишу пісні… У мене, до речі, гарний дорогий рояль. Він залишився цілим. Я не знаю, що на них подіяло. Можливо вони бачили статуетки з моїм ім’ям і зрозуміли, що я композитор. Рояль вони не зачепили. Але решта – зламано, зіпсовано, зруйновано

Ірина Білик наголосила, що твердо впевнена у перемозі наших мужніх захисників. «І перше, що я зроблю, це приїду додому, накрию стіл, запрошу своїх друзів, своїх колег. Це буде шикарний вечір» — замріяно поділилася планами зірка.

Більше новин — на нашому телеграм-каналі

Опублікував Андрій

«Тим, ​​хто чекає на своїх коханих» — Ірина Білик презентувала душевну пісню про війну

На колінах на фоні вибухів — замовчуюча війну Крістіна Орбакайте провела ювілейний концерт