in ,

Гурт TVORCHI представив кліп на патріотичну пісню «Боремося»

Популярний український дует TVORCHI показав свою нову відеороботу на композицію «Боремося». Пісню присвятили всім українцям, котрі б’ються за свою країну, волю та незалежність.

Сам же кліп було знято в українському Театрі разом із симфонічним оркестром. Як кажуть самі учасники гурту TVORCHI, це цікаве місце, яке зберігає наші цінності:

«Ми знімали у центрі культури – українському Театрі. Тим самим, де оживають твори Лесі Українки та Івана Нечуя-Левицького у Тернополі, куди приходять наповнитися українські сім’ї у Києві, і який був жорстоко зруйнований у Маріуполі. Під час наших зйомок ми бачили, як він знову починає дихати. Тому що можна знищити стіни, але неможливо вбити наші цінності.»

Символічний одяг у кліпі TVORCHI

Символізм можна помітити не лише в словах пісні та місці зйомок, а також у костюмах виконавців. Так при перегляді цього арт-відео можна побачити кілька цікавих деталей. Так хлопці були одягнені у білий та чорний смокінг від FROLOV, а біля серця вишитий український герб. У Ендрю він із червоною хусткою, як символом пролитої крові, а у Джефрі тризуб доповнена чорною квіткою – це символ боротьби.

Режисер кліпу, Олексій Бондар розповів, що в ідею кліпу – це незламність українців, незважаючи на такий тяжкий час:

«Навіть у такий тяжкий час ми виявляємо творчість, ми створюємо, ми мріємо, віримо у своє майбутнє та культуру. Ми боремося. Це те, що я хотів показати, і те, що, на мою думку, нам удалося. Сподіваюся, що кожен, хто дивитисяме відео Боремося» відчує силу та єдність, яка зараз тече в крові кожного українця.»

Саме ж відео зібрало безліч позитивних реакцій та коментарів, ось деякі з них:

Коментарі під відео

  • Бачу TVORCHI — одразу лайк! Пісня до сліз. Слава захисникам України.
  • Дуже якісно, ​​стильно, душевно та ЧЕСНО! За музичність та аранж окремий респект! Круті!
  • Крутий хіт, чергова порція натхнення та віри;
  • Це шедевр просто… Ось кого треба відправляти на Євробачення;

Більше новин – на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

«Не дай Боже, перетнемося за лаштунками!» — Потап пригрозив російським артистам, які підтримали війну

«Я схожа на мільйонера?» — Ровинську обурило пропозицію передати ЗСУ свої авто, що залишилися в Україні після її переїзду до США