in ,

«У відповідь сестра написала мені букву Z» — дружина Кошового розповіла, як намагалася говорити з родичами з Ялти

Ксенія Кошова, дружина відомого гумориста та друга президента Зеленського Євгена Кошового в ефірі програми «ЖВЛ» поділилася історією про те, як намагалася достукатися до своїх родичів із Криму.

Жінка сама родом із Ялти, тому має багато рідних і знайомих на півострові. Оскільки з початку вторгнення ніхто з них не поцікавився, як вона і що коїться в Україні взагалі, Ксенія вирішила сама донести до них інформацію про звірства росіян у їхній рідній країні.

Відповідь була така: «Ми вас дуже любимо, ми вас дуже чекаємо в Ялті, обов’язково приїжджайте». Я кажу: «Ви збожеволіли? Куди приїжджайте до Ялти, у нас війна, у нас убивають людей, дітей, старих людей. І мовчать. Я потім почала висилати кадри, які безпосередньо підтверджують, дуже відверті кадри… І після всіх цих текстів, фотографій та відео моя сестра написала мені букву Z. І все — з жахом розповіла Євгенія Кошова

У свою чергу, сам Євген Кошовий спробував пояснити таку поведінку родичів його дружини тим, що населення РФ тотально боїться влади.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

З початку війни в РФ почастішали випадки підпалів військкоматів

Ірина Білик написала Кіркорову про зруйнований будинок: «Коли співатимеш мою пісню, знай, що мені ніде жити»