in

«Бідність та розвал» — Невзоров передбачив, що буде з Росією 2023 році

Колишній депутат Держдуми РФ, а сьогодні опальний журналіст, який живе в Домінікані на пожертвування, дав свій прогноз найближчому майбутньому Росії та цивілізованого світу.

Так, вже 2023 року аналітик бачить Російську Федерацію зовсім іншою державою. Ті наближені до Кремля політики, військові, письменники та артисти, які зараз заробляють на крові безневинних українських жертв і трупах своїх же солдатів, метатимуться в спробах залишити батьківщину.

Можливості швидко вибратися з Росії буде дуже мало, нормальне сполучення зі світом ще довго не буде відновлено. Ізраїль напевно вирішить оберігатися від цієї сумнівної публіки, а через Туреччину всім військовим злочинцям не буде як протиснутися. Так що комусь доведеться замішатися в натовпах сезонних узбеків або в смаглявих куховарок.

Аналітик прогнозує, що еміграція після поразки Росії буде разів у 50 масштабніша, ніж березнева — коли з РФ ринули незмирені з діями Кремля. І оскільки дорога в Європу та США для посібників Путіна назавжди закрита, то хлинуть вони в основному в країни Африки та Південної Америки.

Олександр Невзоров передбачає сумну долю цієї зграї як чорноробів, наркокур’єрів і повій. Також політик зазначає, що всі розпалювачі війни так чи інакше засвітилися, адже вони самі залишають за собою криваві сліди, які ретельно фіксуються.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Молдову стривожила заява РФ про плани «отримати вихід до Придністров’я»

«Це віщий знак — Україна переможе!» — Ольга Сумська зворушила символічним фото