in ,

«Я росіянин! І ніколи цього не соромився» — Лазарєв відхрестився від слів на підтримку України

Останнім часом у Мережі ходило багато чуток про від’їзд із Росії Сергія Лазарєва — нібито артистові соромно за дії Кремля.

У перший день нападу на Україну Лазарєв опублікував пост зі словами «Немає війні», таким чином визначивши свою позицію щодо того, що відбувається. «Я їду з Росії, тому що не хочу, щоб мене скрізь ненавиділи» — цитував висловлювання співака відомий підприємець та колишній чоловік Бородіної Курбан Омаров.

Однак днями стало відомо про кардинальну зміну поглядів давнього друга Ані Лорак, відомою своїм мовчанням про те, що відбувається у її рідній країні. Лазарєв раптом відхрестився від своїх слів на підтримку України та заявив, що він пишається бути росіянином.

Офіційно заявляю! Це не моя пряма мова! Я ніколи не робив таких заяв. Я росіянин! І ніколи цього не соромився. Я щиро люблю Росію! — Написав артист

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sergey Lazarev (@lazarevsergey)


Лазарєв також закликав запровадити відповідальність за поширення фейків про громадських людей, зазначивши, що він емоційна людина і бере близько до серця провокацію та фейки.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

«Подружкою не була»: — Ігор Кондратюк розсекретив стосунки з Марченком

«Чекайте, скоро вам наречених привезуть» — український актор записав жорстке послання російським жінкам