in ,

Каменських не знайшла відповіді на запитання, чому Потап не захищає Україну: «Йому також це не зійде з рук!»

Зіркова пара артистів Настя Каменських та Олексій Потапенко від початку війни перебуває в Іспанії і викликає у громадян України двояке ставлення: з одного боку, вони активно працюють у медійному просторі, займаються волонтерством, з іншого — чому Олексій, як здоровий чоловік, не повертається на Батьківщину?

Кілька днів тому Каменських разом із іншими відомими виконавцями виступила на благодійному концерті в Іспанії, проведення якого дало змогу зібрати 1,3 мільйона євро на допомогу Україні.

Я дуже вдячна, що стала частиною цього концерту… І головне, що мала можливість розповісти про війну в Україні та звернутися до Іспанії та до всього світу з проханням допомогти. Дуже важливо бачити, що нас чують і підтримують дедалі більше людей із усіх куточків планети. Не зупиняємось розповідати про війну в Україні та закликати весь світ допомагати нам. Вірю, що ми разом переможемо і над Україною знову буде мирне небо! — підписала співачка відповідну публікацію у своїй соцмережі

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Більшість підпиників засипали Настю словами подяки, проте знайшлися й такі, хто наважився поцікавитись у зірки, чому її чоловік не повернувся захищати Україну, як це зробили його колеги-чоловіки, записавшись до лав тероборони.

На розчарування фанатів, відповісти на це питання Каменських «не змогла»…

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Петросян готовий їхати в Україну розважати окупантів та ґвалтівників: «Старий маразматик!»

Окупанти репресують командирів, які «не виправдали очікувань» у війні проти України