in ,

Скандал! «Це місячні?», жарт російського коміка Сабурова про вбитих українок розлютив мережу

Відомий у Росії та Казахстані стендапер Нурлан Сабуров потрапив у скандал. Це сталося під час його турне для російськомовної діаспори у США.

Під час шоу до жартівника підійшла протестуюча українка у білій сукні з червоними плямами. Кривава пляма – це символ жорстоко вбитих українських жінок, які постраждали від російських окупантів. На це Сабуров відповів: Це що, місячні?. Відео інциденту можна переглянути нижче:

Як видно, російська публіка була в захваті від таких слів і сприйняла це оваціями. У той же час така поведінка не пройшла повз українську публіку – вона відреагувала різким негативом!

Так, Даша Астаф’єва написала: «Жарт про місячні у твоєму говноспічі остаточно убила в тобі людину. А мужика там і не було.

Скріншот Instagram

Інша знаменитість, Маша Єфросиніна опублікувала листуванням з дівчиною, що протестувала, що була на концерті комедіанта. Так активістка розповіла, що росіяни, які живуть у штатах, показували їм середній палець. За те, що ті хотіли розповісти правду про жахливі події в Україні, що відбуваються через війну.

Скріншот Instagram

Варто згадати, що Нурлан Сабуров весь час мовчав і постійно був ухильним, коли його питали про війну в Україні. А буквально після сьогоднішнього скандалу його наступний концерт у Чикаго було скасовано силами української діаспори.

Більше актуальних новин читайте у нашому телеграм каналі.

Опублікував Admin

Журналісти знайшли будинок, у якому ховався кум путіна Віктор Медведчук

Проти Олексія Арестовича відкрито кримінальну справу