in

Відома реакція Кремля на санкції США проти дочок Путіна Катерини та Марії

Сполучені Штати вперше вводять прямі санкції проти членів сім’ї Володимира Путіна. 6 квітня стало відомо про обмеження щодо Катерини Тихонової та Марії Воронцової — дочок президента РФ.

Російський фюрер якось публічно промовився, що його доньки «досить самодостатні», і що вони навчалися і проживають виключно в Росії. Проте серед ЗМІ поширюється і інша інформація — немов одна з доньок Путіна має нерухомість поблизу Амстердама.

Марія Воронцова зовні досить схожа на батька

На початку березня перед парканом, що, згідно свідчень очевидців належить Марії Воронцовій, невідомі встановили український стяг і звернення до власниці:

Менше ніж у двох тисячах кілометрів від твоєї спокійної ділянки розташована мирна країна, яку знищує твій батько. Достукатися до нього неможливо, зупинити його не може навіть кат, але ж батько і діти — це інша історія… Будь ласка, дослухайся до свого серця, щоб достукатися до його серця і зупини ці неймовірні страждання. Ми молимо тебе, Марія Путіна!

Зазначені акції та американські санкції не залишилися поза увагою Кремля. Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков повідомив, що «такі кроки з боку США — це продовження тієї шаленої лінії на введення різноманітних обмежень… це те, що важко усвідомити чи пояснити».

Більше актуальних новин — на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Угруповання «Схід» знищили чергову партію окупантів

Словаччина показала момент передачі Україні ЗРК С-300 (Відео)