in

«Наближається велика битва за Донбас» — голова Луганської ОВВ Гайдай

Війська РФ закінчують підготовку до великого прориву на Донбасі, заявив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Незважаючи на досягнення домовленостей щодо надання гуманітарних коридорів, з кожним днем ​​спостерігається посилення обстрілу військових та цивільних об’єктів на Сході України. На думку чиновника, Росія не зацікавлена ​​в отриманні Луганської області з людьми, їй потрібно лише рапортувати перед Путіним про захоплення території.

Українські захисники готуються до бою за Донбас

Ми відчуваємо закінчення підготовки до того масованого прориву, до тієї великої битви, яка буде на Луганщині та Донеччині. Ми маємо постійні спроби ворога прорвати лінію оборони за певними напрямками. Вчора з 4 години ранку була битва у Рубіжному. Для наших захисників усе закінчилося добре: підбили кілька танків, БТРів та до 50 ворогів знищено – оприлюднив ситуацію на фронті Гайдай.

Незважаючи на потужні обстріли в регіоні, лише за офіційними даними, з території Луганської області евакуйовано близько 30 тисяч громадян, не рахуючи тих, кому вдалося виїхати самостійно. Представники президента на брифінгах постійно закликають людей якнайшвидше евакуюватися з небезпечних областей, поки є така можливість.

Більше актуальних новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Страхіття»: — Дмитро Комаров показав, як виглядає зруйноване селище на Чернігівщині

Словаччина передала Україні систему протиповітряної оборони С-300