in ,

«Вкрали якусь фігню. Шедеври не чіпали» — Скрипка показалв будинок після «візиту» окупантів

Після звільнення від загарбників Київської області багато мешканців починають повертатися додому. На жаль, майже всіх там чекає страшна картина.

Відомий український музикант теж вирішив подивитися, чи не постраждала його дача у селі Козаровичі неподалік Бучі. Прибувши на місце, артист схопився за голову:

Орки – мародери у селі Козаровичі, що біля Бучі, вломилися та жили на моїй дачі. Загадили та пограбували. Так швидко бігли, що забули шкарпетки та квашені огірки, теж вкрадені – написав Скрипка у соцмережі та поділився відео побаченого

До полегшення артиста, мародери не зачепили шедевр, що знаходиться в будинку, — картину художника Анатолія Криволапа, друга Олега Скрипки. Росіян більше цікавили елементарніші речі — серед іншого співак помітив зникнення постільного матраца і «ще якийсь фігні».

Видимо бежать захватчикам пришлось экстренно — в шкафу Скрипка обнаружил брошенные военными вещи — тельняшки, вязаные носки и упаковку индивидуального рациона питания с надписью «армия россии» и… трехлитровую банку огурцов, пожалуй, тоже где-то украденную.

Артист с оптимизмом смотрит в будущее, заявив, что понимает, что это война и главное, чтобы враг надолго ушел из нашей земли. «Победа будет за нами», — подытожил артист.

Больше интересных новостей – на нашем телеграмм-канале

Опублікував Admin

ЗСУ захопили бойовий пункт управління комплексу БУК М1 та зенітно-ракетний комплекс БУК М2

«Не втік»: — ЗСУ знищили позиції РФ, на які навів солдат, що тікав від дрону (Відео)