in ,

«Це моя країна, люблю їй усією душею!» — мама Корольової зреклася від зятя-путініста Тарзана

Мама відомої російської співачки Наташі Корольової, яка принципово ігнорує російсько-українську війну, не витримала і публічно висловила свою думку про «жахіття, що твориться на її батьківщині».

76-річна Людмила Поривай, як і її донька Наташа, уродженка України. Проте, на відміну від бездушної співачки, в цей непростий для Батьківщини час, що турбується про концерт в Урюпінську, жінка не змогла спокійно спостерігати за звірствами російських окупантів в Україні.


На своїй сторінці у instagram під ніком «мама Люда старий», Людмила Іванівна на тлі синьо-жовтого прапора опублікувала арт в українському стилі

Моя сестричка, родичі, друзі, подруги та моя країна, в якій я народилася і яку люблю усією душею! Я переживаю та страждаю разом з вами! Вірю в те, що цей жах скоро скінчиться! Благаю Бога за всіх вас! Моє серце з вами – підписала публікацію мама Корольової

Користувачі соцмережі також зазначили, що зі списку її друзів зник чоловік Наташі — стриптизер Тарзан, відомий підтримкою дій Кремля.

Фото — скріншот інстаграм Людмили Поривай

Старша сестра Корольової, співачка Руся, також активно підтримує Україну у боротьбі проти окупантів, регулярно публікує інформацію із закликами щодо допомоги постраждалим.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Не втік»: — ЗСУ знищили позиції РФ, на які навів солдат, що тікав від дрону (Відео)

«Скоро на концерти приїжджатимеш за їжу» Єфросиніна жорстко рознесла Баскова через його активну підтримку Кремля