in

Реалії війни: мама написала адресу на тілі дворічної дитини на випадок своєї загибелі

Після вигнання душогубів з території Київської області, світ жахнувся побачивши реальність наслідків перебування там російських військ. Мертві люди лежали всюди – хто ніс додому пакет із картоплею, хто повертався з магазину на велосипеді. Розлючені орки вбивали мирних жителів без розбору.

Проте сьогодні Мережа облетіла фотографія, яка не може залишити байдужою навіть найчерствішу душу. На знімку крихітна спинка маленької дівчинки, на якій тремтячою рукою мами, що зневірилася, написані дані дитини і контакти батьків.

Знаєте, як це прокинутися від приголомшливих звуків від вибухів, які чути на десятки кілометрів? Перший годинник мене так і трясло … Я підписала Віру на випадок, якщо з нами щось трапиться, і хтось підбере її як вижив — підписала мама дівчинки фото в інстаграм

Судячи з напису – Вірі Маковій два з невеликим років, її батьки з Києва. Дівчинці пощастило — зараз її сім’я у безпеці. Але, за інформацією Daily Mail, випадок Олександри Клименка не єдиний. Інші батьки, які втекли з України, розповідали, що вони теж «помічали» своїх дітей. Одні писали записки з даними своїх сімей та вшивали їх у дитячий одяг, інші робили браслети для своїх дітей, на яких були написані контактні дані сім’ї.

Можливо, публікація британської газети вплине на ілюзій тих європейських політиків, які перебувають у тумані, які ще не усвідомили масштабів жахів, які загрожують усьому світу, якщо нашестя нелюдів не буде зупинено в Україні.

Більше актуальних новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Російський актор «Дизель Шоу» показав розгромлений будинок під Києвом

У Гостомелі “завелася” згоріла “Мрія”