in

Михайло Подоляк запропуновав надіслати Меркель фотодокументи про «Бучанську різанину»

Оприлюднення звірств російських окупантів у Бучі під Києвом протверезило не всіх західних політиків.

Після об’їзду президентом України розгромлених, завалених тілами звільнених міст Київської області Володимир Зеленський звернувся з офіційною пропозицією:

«Я запрошую пані Меркель та пана Саркозі відвідати Бучу та побачити, до чого за 14 років привела політика поступок Росії. Побачити на власні очі закатованих українців та українок»

Президент закликав на власні очі побачити, до чого за 14 років привела їхня політика поступок Росії — пані Меркель, зокрема, послідовно виступала за налагодження відносин між Україною та Росією шляхом діалогу. Український лідер наголосив, що не звинувачує Європу, проте йдеться про її нерішучість.

Президент Зеленський запропонував європейським політикам на власні очі побачити наслідки російської окупації

У відповідь на це екс-канцлер Німеччини через свого прес-секретаря повідомила, що ні чим не шкодує, і вважає вірним ухвалене у 2008 році рішення і, як і раніше, проти прийняття України в НАТО. Також у повідомленні йдеться про «повну підтримку колишнього канцлера дій України, спрямованих на припинення варварства та військових дій Росії».

Ангела Меркель последовательно выступала за «диалог с РФ»

Реакція Офісу Президента на таку відповідь була категоричною та негайною. Зокрема Михайло Подоляк на своєму твіттері опублікував відповідний допис.

«Реакція пані Меркель на пропозицію подивитися звірства росіян у Бучі вказує на те, що західні еліти все ще залишаються в небезпечних ілюзіях. Можливе рішення — надіслати на акаунти європолітиків фотодокументи про «Бучанську різанину» та відповідні висновки судмедекспертів» — радник голови ОП

Жахливі кадри звірств у Бучі шокували весь цивілізований світ

Лише у Бучі Київської області після звільнення від окупантів у братських могилах поховали 280 людей. Деякі люди були страчено страчені — їхні руки були пов’язані за спиною.

Більше актуальних новин – на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

«У нього зростає апетит», — Зеленський розповів, чого хоче путін

На Харківщині десантники знищили ворожий вертоліт КА-52 “Алігатор”