in

Гороскоп на 12 лютого 2023 року. Усі знаки зодіаку!

Овен
Ваш настрій залежатиме від людей, з якими ви перебуваєте. Спілкуйтеся зі старими друзями, займайтеся спільними справами. Якщо потрібна допомога, сміливо просіть їх про це. Прислухайтеся до свого організму, добре виспіться, займіться профілактикою здоров’я.

Телець
Близькі люди будуть потребувати вашої уваги та допомоги. Виявіть участь, поговоріть із ними до душі, підтримайте. Однак будьте тактовними, не давайте порад, якщо вони вас не просять. Займіться плануванням справ на наступний тиждень, поговоріть із домашніми про спільні справи.

Близнюки
У спілкуванні з колегами чи з начальством, будьте ввічливими, не показуйте свого негативного ставлення, не сперечайтеся. З домашніми, навпаки, потрібно висловлювати свою точку зору, наполягати, шукати загальне рішення у будь-якій напруженій ситуації. Ваша життєва активність буде результативною.

Рак
День буде заповнений турботами та непростими рішеннями, які належить зробити. Багато чого з того, що сьогодні встигнуть Раки, безпосередньо впливатиме на їхнє найближче майбутнє. Уважно вивчайте ситуацію, прораховуйте свої дії, щоби не помилитися. Діліться досвідом із дітьми.

Лев
Сьогодні зірки радять Левам спиратися лише на перевірені факти, а не на чужу думку чи чутки. Є ймовірність, що деякі хочуть ввести вас в оману і змусити зробити помилку. Також у цей період ви можете драматизувати ситуацію і надавати більше значення дрібницям.

Діва
Наступний тиждень обіцяє бути напруженим і багатим на події, тому скористайтеся можливістю добре відпочити та набратися сил. Проведіть 12 лютого на самоті з гарною книгою чи фільмом або зустрінетесь з коханими людьми та зарядитеся позитивними емоціями.

Терези
Сприятливий і вдалий день, коли Терезам вестиме у всьому. Призначте переговори чи зустріч на цей день, вирішіть важливе питання. Можливо, ви зіткнетеся з недоброзичливцями у своїй діяльності, але зможете уникнути неприємностей. Приділіть своєму партнеру більше уваги.

Скорпіон
Енергія та бажання діяти зараз на високому рівні, проте гороскоп радить Скорпіонам трохи почекати та не поспішати розпочинати нові важливі справи. Не давайте обіцянки: виконати це буде нелегко, і ви опинитеся у скрутному становищі. Фізична активність допоможе зняти стрес.

Стрілець
День буде успішним, Стрільці отримають гарні новини, незважаючи на те, що близькі люди скептично налаштовані. Сьогодні є ймовірність оцінити ситуацію, що склалася, правильно і зрозуміти, чому були допущені помилки. Не бійтеся відійти від своїх правил і глянути на факти з іншого боку.

Козеріг
Попередні справи чи проблеми можуть знову з’явитися у вашому житті та отримати своє благополучне завершення. У цьому можуть брати участь ваші старі друзі, які охоче нададуть вам допомогу. У деяких Козерогів може повторитися ситуація, яку потрібно буде вирішити іншим способом.

Водолій
Можливо, справи чи події розвиваються не так, як би вам цього хотілося. Але вирішення будь-яких проблем відкриває нові шляхи та нові цікаві можливості, скористайтеся цим. Постарайтеся отримати вигоду з ситуації. В особистому житті можуть виникнути сварки, виявіть увагу до партнера.

Риби
У спілкуванні сьогодні звертайте увагу на натяки чи прихований зміст слів: можливо, оточуючі будуть не зовсім відвертими з вами. Не довіряйте обіцянкам: люди можуть передумати чи забути, що говорили раніше. Приділяйте більше уваги своєму здоров’ю, використовуйте нову дієту, займіться спортом.

Опублікував Андрій

Бахмутському гарнізону нічого не зашкоджує!!! ЗСУ зробили неймовірне!!! Рашисти в пеклі!!!

Це просто недопустимо!!! Що хотів вчинити росіянин, побачивши на трасі американські БМП М2А2 Bradley на транспортерах!!! Шок!!!