in

Віктор Янукович звернувся до українців і нагадав їм про дещо особливе!!!

Віктор Янукович опублікував звернення до українців. У ньому він зазначив, що зараз українці живуть набагато гірше, ніж коли він був при владі.

Звернення у Facebook опублікував прессекретар Януковича Юрій Кірасир.

Віктор Янукович отметил, що зараз Україна стала, як ніколи залежною від зовнішніх факторів.

“Україна виявилася повністю залежною від стану американо-російських відносин, при цьому подумки бажаючи їх подальшого погіршення, що в принципі не відповідає інтересам ні американського, ні російського народів. Мені боляче про це говорити, але це правда”, — зазначив він.

Також Янукович згадав про Революцію Гідності, яка відбулася в 2014 році.

“Ми на багато закривали очі… не думаю, що це була помилкова політика. Державний переворот, що стався в 2014 році, не був результатом нашої “м’якості”. Він був зумовлений реалізацією проекту “Україна як Антиросія”, і якщо ми приймемо цей постулат як даність, то все стане на свої місця”.

Віктор Янукович також зазначив, що коли він був при владі українці жили набагато краще. За його словами тоді не було таких величезних комунальних тарифів, як зараз. Янукович також заявив, що в останні роки українці помітно зубожіли.

“Українці розмовляли рідними мовами без остраху бути звинуваченими в порушенні законодавства, що обмежує їх конституційні права. Вони не жебракували через непомірні комунальні тарифи. Те, що народ при нашій владі жив краще — це факт. І цей факт ще більш красномовний, якщо враховувати нинішнє зубожіння українців”, – підсумував він.

Опублікував Admin

Бункерний дід від цього ВІДЕО отримав сердечний приступ!!! Щойно в Донецьку молодь вчинила неймовірне!!!

Ігор Кондратюк: українці, ви хоть розумієте, що наробuлu? Ви вкурсі, що фактично половина його сім’ї жuве вже в Рoсії?