in

Ведучий «Говорить Україна» Суханов розповів, кому вірить у РФ: «Я вірю тільки одній особі. Вона європейська людина»

Український ведучий Олексій Суханов розповів, що думає про зірок зрадників, мовчунів і кому вірить із росіян. Це сталося в інтерв’ю програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна».

Так ведучий популярного шоу «Говорити Україна» заявив, що може вірити антивоєнним словам лише однієї людини з РФ, нею виявилася актриса Лія Ахеджакова:

Остаточно я вірю лише однієї особі з усього цього істеблішменту – Лії Ахеджакової. Ось чомусь вірю. Не знаю чому. А решта нагадує мені м’яку пропаганду.

Суханов в інтерв’ю «Ранок з Україною»

Суханов також висловився про імперський характер росіян та європейськість російської актриси:

«Люди, які живуть у тому суспільстві, просякнуті нормами цього суспільства. І вони все ж таки хворі на імперськість. Ахеджакова — вона не хвора на імперськість. Вона – справді якась неймовірна європейська особистість. Я зустрічався з нею, бачив її за різних обставин. Вона не хвора. Вона – справді європейська людина.»

Український телеведучий торкнувся ще теми прощення росіян і розповів чи можливо це зробити взагалі:

«Щодо розуміння, якоїсь поваги до їхніх вчинків – усі ці розмови щодо взаєморозуміння мають починатися лише тоді, коли вони розрахуються за те, що наробили. А це буде зовсім не скоро, бо я не знаю як повернути життя людей, як повернути людям близьких. Але майно повернуть, сподіваюся, бо вони мають розрахуватись за це. Але зруйновані долі, обірвані життя – я не знаю як це повернути. А це пов’язано саме з прощенням.»

Повне відео інтерв’ю Суханова можна переглянути тут:

Багато українців позитивно висловилися у коментарях під відео:

  • Суханов заслуговує на повагу, набагато більше ніж деякі, або і більшість наших політиків, він Людина, яких мало — вважає Марія Кардинал;
  • Суханов молодець, дуже поважаю! — пише Швець Тетяна;
  • Любий Олексій невистачає «Говорить Україна» Бережіть себе, ви потрібні всім нам. Слава Україні! – коментує Вікторія Тимошенко.

Нагадаємо, що Суханов народився в Росії і довго там працював. Після нападу на Україну у 2014 році телеведучий залишив Росію, висловився про незгоду такої поведінки країни та переїхав до України. Тут росіянин вивчив українську мову та здобув українське громадянство.

З початком повномасштабного вторгнення в Україну Олексій Суханов записався до теробони Києва. Раніше Лія Ахеджакова сказала, що Україна вистоить і все у її мешканців ще попереду.

Більше актуальних новин — на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

Путініст Лепс приїхав на Донбас — «Підтримати хлопців та роздати гроші»

«Мерзавці, які прийшли за 9 тис. кілометрів» — Анатолій показав бурятів, що звірствували звірства в Бучі