in

«Мерзавці, які прийшли за 9 тис. кілометрів» — Анатолій показав бурятів, що звірствували звірства в Бучі

Телеведучий Анатолій Анатолич на своєму YouTube-каналі «Зе Інтерв’юер» показав результати власного розслідування звірств окупантів під Києвом.

Вже на початку ролика журналіст підкреслив, що йому вдалося записати це важке відео не з першого разу. І справді, людям із слабкою психікою краще його не дивитися — адже у семихвилинному розслідуванні Анатолій показав моторошні фізіономії тих, хто вбивав невинних людей під час Бучанської різанини.

«Яка у вас асоціація, коли ви чуєте фразу «бойовий бурят»? Це якийсь прикол, так?… Звучить, як бойові підрядчики. А якщо я скажу, що буряти поряд з кадировцями найжорстокіші мерзотники ординської армії» — стверджує автор

За даними журналіста, саме 64-а мотострілецька бригада з Хабаровська, під командуванням Азата Омурбекова звірювала у мирному місті після відходу звідти основних частин регулярної армії РФ. » …до нашої Бучі – це майже 9 тисяч кілометрів. Їм у Японію та в Австралію ближче, ніж до нас… Ця мерзота подолала таку величезну відстань, щоб убивати, гвалтувати і красти все, до чого тягнеться рука» — ледь стримує емоції Анатолій Анатоліч.

«Навіщо ви надіслали до нас цих виродків? Що ви знаєте про Україну, що ви знаєте про Бучу? Чому ваші батьки, чоловіки, прийшли до нас? Як ви їх відпустили? Ця кров на ваших руках», — резюмував журналіст, звертаючись до народу Бурятії.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Ведучий «Говорить Україна» Суханов розповів, кому вірить у РФ: «Я вірю тільки одній особі. Вона європейська людина»

«Зараз ми всі починаємо мукати» — Шнуров висміяв тотальну цензуру в Росії