in

Історичний момент! Рішення щодо Криму ухвалено – США злили все: українці завмерли! Доля півострова!

Рішення про повернення Криму має ухвалювати президент Володимир Зеленський як очільник держави, враховуючи волю українців.

Про це пише Tagesschau, сказав державний секретар США Ентоні Блінкен.

“Україна – демократична країна. Президент Володимир Зеленський несе відповідальність за керівництво країною… Але він також має бути відкритим до волі українців”, – сказав Блінкен виданням Funke Mediengruppe, коментуючи питання повернення Криму.

Разом із багатьма іншими країнами, за його словами, США готові допомогти Україні захистити свою територіальну цілісність, суверенітет і незалежність та повернути окуповані частини країни.

“Це включає в себе контрнаступ, який, імовірно, розпочнеться найближчими тижнями”, – зауважив Блінкен.

Держсекретар США Ентоні Блінкен припустив, що в майбутньому дипломатія ще відіграє свою роль, оскільки Київ може вирішити не повертати всі території військовим шляхом.

Про це пише AFP.

“Я думаю, що в Україні буде територія, за яку українці будуть боротися на землі; можливо, буде територія, яку вони вирішать повернути іншими способами”, – сказав Блінкен, відповідаючи на запитання Конгресу.

Він відповідав на запитання представника Республіканської партії Кріса Стюарта, який запитав, чи підтримують Сполучені Штати президента Володимира Зеленського в його прагненні повернути Крим, який був захоплений і анексований Москвою в 2014 році.

“Якщо наше зобов’язання і наша домовленість з Зеленським полягає в тому, що ми підтримаємо їх у всьому, чого вони хочуть досягти, включаючи повну відсутність російської присутності в Криму, тоді ми просимо про світ, в якому буде багато болю”, – сказав Стюарт.

Блінкен підкреслив, що “це мають бути рішення українців про те, яким вони хочуть бачити своє майбутнє, і що це стосується суверенітету, територіальної цілісності та незалежності країни”.

Опублікував Андрій

“Задолбали эти военные”! Вже геть подуріли – гучний скандал: накинувся на військового! Такого ще не було!

2 хвилини тому! Після переговорів з РФ – жахаюча заява Туреччини: українці в шоці! Що відбувається?