in

Останній бій для РФ! Прямо на Донбасі: двухсотих не злічити – ЗСУ перемололи всіх, Кремль у відчаї – це КІНЕЦЬ!

Російський окупант Андрій Морозов, позивний “Мурз”, пише про страшні втрати окупантів РФ під Авдіївкою та Мар’їнкою.

Кілька днів тому на південний захід від Авдіївки у напрямку від Досвідченого та Спартака був дуже великий бій, який став для сотень окупантів останнім.

Поки пропаганда розповідає про успіхи своєї армії, окупанти РФ говорять про страшні втрати у цій “м’ясорубці”.

Російський військовий Андрій Морозов написав в одному із російських пабліків, що загарбників просто кинули на розстріл. ЗСУ підпустили військові машини з десантом, десант спішився, пішов уперед.

“Десант “розмотали” мінометами, а потім добили стрільовкою, бехи спалили. З десанту не повернувся ніхто, українці взяли кілька полонених, наскільки я знаю. Просто мішені в тирі”, – написав він.

Окупант стверджує, що “люте та безглузде м’ясо” вже кілька місяців відбувається з військовими РФ з 1-ї, 5-ї, 100-ї бригади та інших частин. Вони безрезультатно “штурмують” позиції ЗСУ під Донецьком, Авдіївкою та Мар’їнкою.

Загарбники обурені, але продовжують іти у безглузді наступи, залишаючись на українських полях “вантажем 200”. За його словами, в армії РФ закінчується піхота:

“Вже не “хороша піхота”, а просто піхота взагалі. Просто піхота, щоб надійно утримувати ті позиції, що є. В обороні. Власне, вона вже практично закінчилася. Техніка теж”.

Однак на фоні жахливих втрат Президент РФ Володимир Путін боїться проводити нову масштабну хвилю мобілізації росіян. Ні прості росіяни, ні ув’язнені “вагнерівці” більше не хочуть іти на забій. Тому призов проводять приховано і відносно невеликими темпами. Таку думку висловив політолог Володимир Фесенко.

“Масштабну війну в нинішньому форматі Путін собі дозволити не може. Тому інерційна війна, продовження так, як вона йде. Заповнення втрачених ресурсів. Війна в інерційному форматі. Другий варіант — максимальне напруження, мобілізація у всіх сенсах. І мобілізація додаткових людей на фронт, мобілізація всередині країни, введення воєнного стану в усій Росії тощо. Але тут небезпека. Росія і так ослабла, і, якщо ще зараз мобілізуватися, грубо кажучи, це як із температурою 39 піти бігти марафон. Це ризиковано”, — сказав він в інтерв’ю українському телеканалу.

За словами політолога, Путін боїться набирати росіян на війну проти України.

“Так ось новина, просто як рятівна чарівна паличка, у росЗМІ просто ось “диво трапиться, у нас є, звідки взяти нових військових — спецназ”, Північна Корея готова надати для війни проти України 800 тисяч спецпризначенців. У мене питання — звідки там 800 тисяч спецпризначенців? І просто екстаз у них, оргазм. У тих, хто хоче продовження війни. Ось на що вони сподіваються. Як Гітлер сподівався на фундервафлю, як у нас жартують, чудо-зброю, ось так от у Кремлі або біля Кремля сподіваються на північнокорейський спецназ і сотні тисяч північнокорейських вояків”, — каже Фесенко.

Він зазначив, що торік точно так само, були такі плани, страшилки, що наберуть найманців у Сирії, Лівії.

“Замість цього в Сирії та Лівії набрали пригожинців. Повернули звідти пригожинців і набрали зеків із російських в’язниць. А зараз цей резерв теж зник значною мірою, вичерпаний. І зеки вже менше хочуть стати забійним м’ясом для Пригожина, і добровольців набагато менше. А от із добровольцями з інших країн поки що якось не дуже складається. Хоча надія на це, очікування якогось дива чарівного у військових російських пабліках присутні”, — підсумував Володимир Фесенко.

Опублікував Андрій

Все як казав Залужний! На фронті ПОЧАЛОСЬ: ЗСУ просто БОГИ-армія РФ вщент, сотні залпів–ВСІ В АТАКУ!

Про це знають 5 людей! Дата контрнаступу: про це мовчали ВСІ – наказ Залужного, ПОЧАЛОСЬ!