in

Нічого так палац!!! Найдорожча квартира в Росіїї, яку Путін подарував своїй коханці: ми відшукали фото!!!

У розслідуванні видання «Проєкт» розповідається про те, що Володимир Путін 2011 року купив для олімпійської чемпіонки двоповерховий пентхаус на 2600 квадратних метрів, збудований у сочинському житловому комплексі «Королівський парк». Повідомляється, що Кабаєва особисто приїжджала до Сочі в цей комплекс і буквально показала пальцем, які саме квартири вона хоче, а також те, на кого вони мають бути оформлені.

Цей королівський пентхаус був записаний на Олега Руднова — нині вже померлого петербурзького медіаменеджера, який познайомився з Путіним ще 1996 року, під час виборчої кампанії Анатолія Собчака, штаб якого на той час очолював Путін. Від того часу Руданов був у близькому до Путіна колі бізнесменів, виконуючи, як і вони, педантичні місії на користь глави держави. Квартира була оплачена коштом «гаманця» президента Росії Володимира Путіна — кіпрського офшору Ermira. А 2021 року база нерухомості ЦІАН назвала цей пентхаус найбільшою квартирою в Росії.

Який вигляд мають ці розкішні апартаменти, ви можете подивитися на знімках, представлених у телеграм-каналі «Проєкт».

Впевнені, багатьом пересічним росіянам такі квартири навіть не снилися. Як і тим, хто живе ледь не в руїнах із туалетом на вулиці та вважає це нормою.

Окрім пентхауса, Аліна Кабаєва розпорядилася придбати ще дві сусідні квартири, які були оформлені на її бабусю Ганну Зацепіліну. А ще всі квартири купувалися за ціною, значно нижчою від ринкової.

Опублікував Андрій

«Розбуди росіянина» — 73-річний норвежець К’єтіл Крейн включив сигнал повітряної тривоги для окупантів

Побувайте в нашій шкурі!!! Ми жили так цілий рік!!! Масштабний вибух на військовому аеродромі в Росії!!!