in

Річниця близько!!! Розвідка дізналась про плани Росії на 24 лютого!!! Це шок!!!

Наближається річниця повномасштабного вторгення росіян в Україну. На цю дату, 24 лютого, Путін може приготувати божевільні речі, треба бути готовими до всього.

Про це розповів військовий експерт Петро Черник. Між іншим, наступ, який Росія готує на річницю війни, уже триває.
Черник зазначив, що на початку вторгнення росіяни заходили в Чорнобильську зону. Нічим добрим для них це не закінчилось, і вони звідти пішли. На Бахмутському напрямку з травня вони просунулись на 11 – 28 кілометрів. Такими темпами їм треба кілька десятиліть, аби вийти на адміністративні кордони Донецької області.

Божевільні дії можуть бути. Від них можна чекати чого завгодно. Вони можуть запустити на нашу територію кілька літаків Іл-76 з 200 десантниками на борту, але це все буде збите. Поки такої тверезої, розумної, яка б відповідала воєнним нормативам, операції, я з їхнього боку не можу побачити,– зауважив військовий експерт.

Він додав, що для серйозного виклику на Півночі, їм треба принаймні 40 тисяч підготовленого особового складу, 825 танків, 2500 одиниць бронетехніки, понад 1000 артилерійських стволів. Однак у них є лише багато піхоти. Її можна озброїти гвинтівками Мосіна, ППШ і кинути “вперед, за родіну, за Сталіна”, але це не переламає хід війни.
За словами військового експерта, росіяни можуть планувати ракетні удари по українських мостах, щоб відірвати лівобережжя від правобережжя, й залишити фронт без західного постачання. Однак рівень нашої ППО виріс. Ми зіб’ємо близько 90% їхніх ракет, а ще в них серйозні проблеми з прицілюванням, це не HIMARS на Херсонщині.

“Усі дуже добре пам’ятають ті фото – це просто філігранна робота. Розуміємо, наскільки в них усе важко в частині радіолокаційного наведення, а через супутник ще важче, бо система складна, хоч її і не можна відкидати, бо час від часу все ж “Шахеди” долітають до своїх цілей”, – наголосив Черник.

Як він зазначив, аби досягти принаймні 10% – 15% ураження, треба щоб наша ППО взагалі не працювала, а по одному мосту запускали десятки ракет. Однак і в такому разі ми зможемо застосовувати понтонні переправи, які були передані в одному з пакетів допомоги від Німеччини, яку ми часто згадуємо.

Черник продовжив, що ракети “Кинджал” – це найсерйозніша зброя, яка залишилась у росіян. На жаль, ці гіперзвукові ракети немає чим перехопити. Однак це їхній критичний запас на судний день. Незрозуміло, чи в їхньому розумінні він уже настав.

Якби могли, відважилися б уже. Утім жодним чином не применшую їхнього божевілля й розумію, що в них на карту поставлене абсолютно все. У них немає шляху назад. Один їхній генерал ще на початку війни сказав дуже цікаву фразу їхньою мовою:

“Не проиграть нельзя, выиграть – невозможно”,– підкреслив військовий експерт.

Росіяни можуть використати територію Білорусі для подальшого терору українців. Ворог націлений запускати смертоносні ракети, здійснюючи наступальні дії на інших напрямках.
У Білорусі 6 лютого раптово оголосили перевірку бойової готовності у військовій академії. Однак наразі українцям немає чого хвилюватися.
Президент Росії Владімір Путін дуже боїться втратити авторитет і не отримати бажані території України. Втім, ті провокації, які наразі готує ворог, важко назвати чимось серйозним.
Про це розповів Михайло Притула – військовий експерт. За його словами, для Путіна важливо утримати бодай окуповані українські землі.
Михайло Притула зауважив, що очільник Росії скоріше за все розраховує не стільки на власні сили.

Абсолютно, це спроба зірвати наш контрнаступ, тому що втрата для Путіна, наприклад, Донецької, Луганської області чи Криму – це втрата фактично його посади та життя,– пояснив він.

Опублікував Admin

Путін наказав захопити будь-якою ціною ці українські області!!! Віримо в ЗСУ!!!

Позор!!! Російські вдови тішаться награбованим з України!!! Ганьба!!! Шуба- замість чоловіка!!!