in

Путін наказав захопити будь-якою ціною ці українські області!!! Віримо в ЗСУ!!!

Російський диктатор Володимир Путін наказав своїй окупаційній армії повністю захопити Донецьку та Луганську області. Глава Кремля розмріявся про те, що загарбники вийдуть на адміністративні кордони цих регіонів до березня.

Вже зараз є ознаки того, що Росія готується до нового наступу на сході України. Про це в коментарі Kyiv Post розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Черняк.

За його словами, російські терористи передислоковують ударні групи, частини, озброєння та військову техніку на схід. За даними військової розвідки України, кремлівський диктатор наказав до березня захопити території Донецької та Луганської областей.

Зі свого боку капітан ЗСУ Віктор Трегубов заявив, що наказ Путіна нереалістичний. Російська армія на Донбасі стикається з проблемами зі зв’язком та постачанням.
Російська окупаційна армія має намір вчинити чергову спробу наступу на Україну найближчими місяцями. Путінські війська зосередяться переважно на окупації більшої території Луганської та Донецької областей.

Раніше військовий експерт Сергій Грабський заявив, що ймовірною датою нового наступу російської окупаційної армії може стати 24 лютого – річниця повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Опублікував Андрій

Землетрус у Туреччині!!! Окремі області України під загрозою!!!

Річниця близько!!! Розвідка дізналась про плани Росії на 24 лютого!!! Це шок!!!