in

Це вражає!!! Стало відомо, яке рішення прийняв Ізраїль щодо України!!!

Ізраїль змінив свою риторику щодо партнерства з Україною в рамках протистояння російській агресії. Наразі Єрусалим більше схиляється до підтримки Києва, а значить, країни можуть налагодити поставки зброї й навіть домовитися про передачу ПРО “Залізний купол”.

Як зазначив американський політик Борис Пінкус під час прямого ефіру, прихильність Ізраїлю підтверджують нещодавні атаки по військових об’єктах Ірану, в числі яких були заводи, що виробляють зброю для РФ. При цьому він упевнений, що такі дії Єрусалим вчинив при непрямій згоді Сполучених Штатів Америки.

“Краще пізно, ніж ніколи. Я думаю, що цей напрямок, взятий на знищення заводів противника, продовжиться (ред. )”, – сказав він.

Також Пінкус спрогнозував, що на тлі посилення міжнародної підтримки України в подальшому можуть відбутися “дуже інтересні події”. Він згадав, що нещодавно навіть Південна Корея погодилася підтримати Київ поставками зброї

“Сьогодні вирішальний момент, лютий буде вирішальним. Я сподіваюся, що ми переламаємо хребет цим варварам вже до осені цього року. І світ святкуватиме перемогу України”, – зазначив він.

Політик також заінтригував, що Україна від співпраці з Ізраїлем може отримати не тільки ПРО “Залізний купол”, але і більш актуальну для своєї оборони зброю.

“Зараз лунає дуже багато суперечливого щодо “Залізних куполів”. Річ у тому, що конструкція “Залізних куполів” не дозволяє бити по літаючих об’єктах на великих висотах. Я думаю, що Ізраїль має інші види озброєння, які ще не оприлюднені. Вони будуть поставлятися. В цьому є необхідність. Я думаю, що Ізраїль зобов’язаний це робити”, – сказав він.

Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну уряд Ізраїлю підтримав Київ гуманітарною та економічною допомогою. Однак давати Україні оборонну або наступаючу зброю країна відмовилася на тлі побоювань зіпсувати відносини з Росією.

Але в останні тижні позиція Ізраїлю з цього приводу змінилася. Спочатку Єрусалим відзначився своїми таємними операціями проти військових цілей в Ірані, хоча офіційно країна не взяла на себе відповідальність за інциденти.

У ніч на 29 січня ЗМІ повідомили про декілька вибухів на стратегічних об’єктах Ірану.

Повідомлялось про удари по військових складах, центру виробництва боєприпасів і авіабазі.

За повідомленням агентства ІРНА, в місті Шахід-Салімі у провінції Східний Азербайджан загорівся великий завод із виробництва моторних олив.

Водночас агентство Tasnim повідомляє, що атаці безпілотників піддалися також військовий склад в центральній провінції Ісфахан і центр з виробництва боєприпасів.

Також повідомлялося про вибух на авіабазі в місті Дізфуль на заході Ірану, вибухи і пожежу в містах Хамадан (захід Ірану) і Решт (північ країни). Звуки вибухів чути і в іранській столиці – Тегерані. Очевидці відзначають, що в небо над містом підняті літаки.

офіцер Армії оборони Ізраїля Ігаль Левін повідомляє, що ВПС армії Ірану та Корпусу вартових Ісламської революції приведені в повну бойову готовність.

Також повідомляється, що в Ірані повністю вимкнули інтернет.

Близькосхідні джерела у повідомляють, що Ізраїль розпочав проти Ірану військову операцію. Проте офіційно ані уряд Ізраїлю, ані військові таких заяв не робили.

“Іранська опозиція повідомляє про знищений підземний тунель з ракетами КВІР”, – пише Ігаль Левін.

Очевидці в різних частинах Ірану повідомляли про інтенсивний рух літаків та гелікоптерів, пише Левін. У країні підвищена бойова готовність.

Крім того, з’явилася інформація про новий сильний вибух у Хамадані.

“Місто Келачай, Гілян. Іранська бойова авіація в небі”, – додав офіцер Армії оборони Ізраїлю.

Станом на зараз даних про жертв і постраждалих немає, як і офіційної інформації від іранської влади.

Джерело

Опублікував Admin

ЗСУ пішли в наступ!!! Кремінна — все!!! Окупанти втікають!!! Грандіозний прорив!!!

НАТО довело Путіна до божевілля своєю заявою щодо України!!! Бункерний дід на межі краху!!!