in

Наступ на Крим??? Його не має бути??? Що за план???

Однією з перших цілей ЗСУ має стати Керченський міст.

Найбільш вірогідним сценарієм визволення Кримського півострова є військово-політичний шлях вирішення проблеми. Таку думку висловив політичний аналітик Олександр Кочетков.

Як зазначив Кочетков, такий сценарій передбачає, що ЗСУ почнуть діставати різними засобами та озброєннями до будь-якої точки Криму та рознесуть максимум військових об’єктів на території півострова.

«На щастя Крим не дуже щільно забудований – це не забудова центральної України. Там досить багато вільних місць, де можна точково бити по військових об’єктах: аеродромах, скупченнях техніки, зенітних та інших установках. Ми повинні домогтися того, щоб з Криму, з бази в Севастополі втекли всі кораблі, що залишилися, в бік Новоросійська. Українським військам треба буде зайти до Криму приблизно до Вірменська та Красноперекопська, тобто пройти перешийок. Якщо ми його проходимо, це означатиме, що ми далі зможемо рухатися спокійно по всьому Криму», – пояснив аналітик.

Кочетков зауважив, що на цей момент вже не повинно бути Кримського мосту.

«Не знаю, що з ним трапиться – розсмокчеться, знову вибухне, щось до нього прилетить чи сам завалиться, але його не повинно бути. Це та умова, яка має бути дотримана», – сказав він.

За словами аналітика, поблизу Красноперекопська та Вірменська вже можна буде зупинитися та розпочати дипломатичні розмови про Крим із умовою, що українські захисники можуть вдарити у будь-яку точку високоточною ракетою.

«Але цьому має передувати вихід до Азовського моря, Бердянська та перерізання сухопутного коридору з Росії до Криму, вихід до Маріуполя та інше. А просто наступ на Крим ні до чого не спричинить. Має бути масштабний контрнаступ і в районі Донбасу, і перерізання сухопутного коридору в районі Мелітополя та Бердянська, і вихід до адміністративного кордону Криму. Тоді процес може піти», – зауважив Кочетков.

Опублікував Admin

ЗСУ атакує ворога!!! Численні втрати в окупантів!!! За наказом Залужного — бій триває!!!

Невже цей закон прийняли?! Продаватимуть за новою вимогою!!! Шок!!!